Banda sonora

Parlant de Leonors. Si hem de posar una banda sonora a l'Estatut jo suggereixo l´Automatic Imperfection de Marlango. Per exemple: "Sometimes when i'm tired i waste my wishes in city light, but sometimes, somehow, the moon finds a cradle in traffic lights".

Marlango. Leonor Watling és una d`aquelles persones que et fan sentir una formiga. Una dona atractiva que toca el cel com a actriu (la bailarina immòbil de Hable con Ella) decideix muntar un equip de música digníssim (per cert, amb el seu ex), amb un dels directes més atractius del moment. A més té un anglès lodinenc, jo que no milloro l´accent d´en Garci el dia de l´Òscar. N'hi ha més: ha iniciat una gira "pacífica" que recolza Intermon Oxfam i Armas bajo control.

Si voleu estirar el fil de la Watling, recupereu el seu primer disc, Marlango, amb temes extrets de les nits d´insomni (sublim I suggest), fixeu-vos en l'adaptació de Semilla Negra en el disc homenatge a Radio Futura o seguiu la seva actuació intensa en la darrera pel·lícula d'Isabel Coixet, amb un dels títols més suggerents de la història del cinema (La vida secreta de las palabras).

Automatic Imperfection és una aposta per la paraula, per la reflexió, per la reconstrucció d´allò que sembla immòbil, per la mà extesa, per la humilitat, per la satisfacció del passat i per la fe en el futur...

Tinc altres bandes sonores alternatives per l'Estatut. L´alivio de luto de Sabina ("Chusco y legaá/ de todas o ninguno,/ tricolor bandera blanca,/ Millán Astray, Unamuno,/ Cervantina cojitranca/ de áspero pasado/ ¿Quién me ha robado/ el siglo veintiuno") o potser millor La vida moderna de Pastora (Hoy tengo ganas de saltarme los mitos que murieron solitos/ De invitar a champaña a to’aquél que quiso y nunca lo dijo/ De perder las formas, de no tener tope,/ De tenerte cerca si se hace de noche).

S'accepten suggeriments.

Comentaris

Anònim ha dit…
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit…
Hola Jose Antonio

Una sorpresa tu blog, felicidades.

Entrades populars