Bi-Blog-Teca

La bi-blog-teca (com la Biblioteca de Borges) sembla no tenir límit. Si us agrada viatjar per la blogosfera, em permeto suggerir-vos algunes referències interessants (almenys per a mi).

Fa uns dies plantejava la hipòtesi que els socialistes (i sobretot el PSC) són els qui hem apostat d'una manera més clara per aquest mitjà. A més dels clàssics (Iceta, Mas o Bassas, els links de referència), he anotat una veritable eclosió del fenomen a Mataró i el Maresme, probablement per la influència de Mas i Bassas. Per cert, la bi-blog-teca política s'ha enriquit darrerament amb l'aportació de nous diputats socialistes com l'estimat amic Roberto Labandera, el company Paco Boya, en un blog bilingüe (aranès - català) o la infatigable Carme Figueras. Anoteu tambén en les agendes el blog d´en Víctor Francos, una veu vallesana molt compromesa. En pocs dies, us podré comentar noves incorporacions.

Fora de l'àmbit parlamentari, he anat creant una mena de biblioteca personal formada per uns blogs àcids i intel·ligents. Començo per un blog impagable, el Manifestómetro, que es dedica a mesurar els efectes de les manis en directe. En Martínez Soler és una veu sincera, racional, amb una capacitat analítica extraordinària i un humor fi no aptes per a pensaments fonamentalistes. "No permita que sus hijos lean este blog!!! Puede provocar nihilismo, ludismo, distopia y sudoración mental". Aquesta és la feliç entrada de Condiciones adversas, un blog alternatiu del Sr. Russo. El meu ex professor de filosofia, en Josep Maria Terricabras, manté un blog diari d'alt nivell, treballada i documentada. I si voleu un portal de blogs creatiu i directe no us perdeu Las Ideas, un contenidor de blogs d´alta qualitat.

Comentaris

Entrades populars