Vida social

Aquests dies, he tingut la sort d'entrar en contacte amb iniciatives socials que demostren que més enllà del bull dels mitjans, la societat civil té una salut envejable (no com la meva, amb una lumbàgia persistent). Dijous, el dia del Ple, assisteixo amb La Lídia Santos a un acte de La Unione, la gran coalició que intenta fer front a Il Cavaglieri. L'acte està presidit per Elena Cordoni (diputada del DS) i Alessandro Battisti (senador de la Margherita), a més de l'entranyable Mauro Nicolosi. Tot un exemple de la capacitat de mobilització del nou front, que aplega unes 40 persones a Barcelona. Tot i que la contesa electoral encara és llunyana, Forza Prodi.

El divendres l'Ajuntament de Sant Julià de Ramis organitza un acte informatiu sobre l'Estatut. El número d'assistents és alt i demostra que l'interès pel text no ha decaigut. Coincideixo amb responsables del Partit que han donat suport a l'Estatut (CiU, ICV i ERC) i de les seves paraules dedueixo que l'esperit unitari del 30 de setembre encara és viu.

I per tancar la setmana, el dissabte participo en les Jornades sobre Municipalisme i Turisme que organitza la Institució Joan Fuster, amb l'assistència de prop de 100 persones. La necessitat de la reconversió, l'abandonamet de la neutralitat, l'aposta per la innovació i la singularitat i la recerca de nous models de finançament són els temes recurrents. Durant el debat, constatem de nou la solvència de Jordi Baijet, alcalde de Sitges i responsable de turisme de la Federació de Municipis, que proposa el pas "de la qualitat a la sensibilitat". Descobrim també la imaginació d'un petit poble del País Valencià (Otos) que ha creat un producte singular basat en els rellotges de sol. A Pols d'estels pots saber alguna cosa més sobre aquest nucli d'interior, que demostra el valor de la creativitat.

Comentaris

Paco Aranda ha dit…
Hola José Antonio, he leído tu weblog y te he de felicitar. Desde hoy será uno d elos que visite de manera regular. Saludos.
Paco.
Anònim ha dit…
Bona nit Jose Antonio

Benvingut a LasIdeas.org!!!!!
Anònim ha dit…
Bona nit Jose Antonio

Benvingut a LasIdeas.org!!!!
Anònim ha dit…
Encantat de llegir-te
Donaire ha dit…
Apreciados Gulliver, César y Pablo. Gracias por los ánimos. Viniendo sobre todo de parte de blogeros activos y veteranos como vosotros.

Entrades populars