DOTZE DESITJOS PEL 2006

S'apropa el final d'any i el 2006 ensenya el cap. Un any de transició abans de la nova fornada electoral. L'any Mozart, l'any del Mundial de futbol a Alemanya, les Olímpiades blanques de Torí (i els Jocs Oberts de Montreal, un invent estrafalari), l'any gos del calendari xinès, l'any Ibsen, l'any de Patràs capital europea de la cultura (Amposta serà la catalana), l'any Freud tan necessari per a alguns, l'Any Cezanne cent anys després de l'inici de tot plegat. I abans que comencin les propostes, els auguris, els balanços i les prediccions, em permeto suggerir els meus desitjos pel 2006.

1. Que el 2006 sigui l'any de l'Estatut
2. Que Pinochet sigui finament jutjat i condemnat
3. Que Romano Prodi guanyi les eleccions a Itàlia i Berlusconi sigui només un mal record
4. Que ETA faci el pas que ha de fer
5. Que EEUU, Rúsia i Xina s'adhereixin a Kyoto. I, ja que hi som, que la Xina deixi enrera el trist balanç de 3.000 executats el 2005
6. Que el PP no es cansi d'omplir els carrers de manis (amb nous temes com la l'ocupació militar d'Iraq, la violència de gènere, el canvi climàtic o la fam en el món)
7. Que el projecte de l'Aliança de les Civilitzacions segueixi el seu camí
8. Que el 2006 sigui el primer any sense "assessinats domèstics"
9. Que les medecines retrovirals siguin universals i gratuïtes
10. Que Amir Peretz pugui liderar el procés de pau a Israel
11. Que Marlango tregui un altre disc, que Richard Donovan escrigui un altre llibre i que Almodóvar acabi Volver (i fins i tot que els vídeos de la FAES facin un paper digne al Festival de Cinema de Terror de Sitges)
12. I, perdoneu per la nimiesa, que la Unión Deportiva Salamanca pugi a Segona A

Comentaris

Anònim ha dit…
José Antonio, resulta curioso ese extraño mantra que hace que gocemos más con el cumplimiento de nuestros deseos personales que con las celebraciones acordadas por los otros y que tienen mucho de imposición.
Anònim ha dit…
Solo un deseo mas...que el Real Madrid gane le liga.

jejejje
Anònim ha dit…
César, yo tenía entendido que los deseos entraban dentro de la categoría de lo posible
:)
Donaire ha dit…
ésta es una iniciativa interesante: un listado de deseos, porque este 2005 ha sido bastante duro la verdad. Como siempre, otro mundo es posible
Anònim ha dit…
Hola Jose Antonio , te acabo de lanzar un reto, pasate por mi blog :)

Entrades populars