Teletips

Des de que en Florentino Pérez ha deixat la presidència del Madrid, he viscut uns dies accelerats. Aparentment no hi ha una relació causa - efecte, però jo sempre he estat molt preocupat per l'efecte papellona. I a més, ja no queden entrades per a veure Pastora a la sala Bikini.

Començo el dia amb el disc homenatge a Duncan Dhu. Em quedo amb la versió de Calamaro. Mentre esmorço un entrepà de pernil absolutament extra-ordinari, es produeix una mena d'associació d'idees: A la televisió, veig en Zaplana gesticulant amb el seu bronzejat d'UVA i el meu ipod em regala la vella cançó dels Duncan Dhu, Cien gaviotas. I la lletra no pot ser més premonitària: "Hoy no has visto a nadie con quien derrumbarlos muros que gobiernan en esta ciudad..."

Avui ha comparegut el Conseller Huguet en la Comissió de Turisme del Parlament. Fidel al seu estil, ha presentat sense contemplacions l'herència del govern de CiU: Estudis turístics valorats en milers d'euros que ningú ha vist. Comissions per al lucre personal i per a invertir en partits polítics (UDC). Negligència de l'administració precedent. Cobraments a canvi de silenci. 400 documents "desapareguts" de l'arxiu del Departament... Uf. Al final, hem obert un paraigües per no esquitxar-nos.

En la meva intervenció, li he demanat al Conseller fermesa i depuració. És a dir, moltes dosis de Míster Proper. O millor de Netol, aquell majordom que sembla que s'hagi empassat una cullereta. El pitjor que pot passar amb una situació irregular és la sensació de "no passa res" o encara pitjor "es van tapant les vergonyes". Pensant-ho bé el Conseller té una retirada al senyor Proper.

Mentrestant, a Madrid la Ponència de l'Estatut treballa a ple rendiment. Avui s'ha aprovat el capítol del finançament. Són bones notícies per Catalunya. Per cert, gràcies als posts de l'Iceta es poden seguir els treballs de la comissió gairebé en temps real. En els propers dies, continuarem la sèrie Debatamos el Estatuto, ideal per a nits llargs d'insomni.

Acabo. Ja que hem canviat de mes, passo a mostrar els keywords de Google que han portat fins aquest blog. La selecció de febrer és la següent:
  • Combinaciones que moldean el cuerpo
  • Cuantos ejemplares editan los periódicos gallegos al día
  • Deu n'hi do en castellà [per cert, com ho diríem això?]
  • Zapatero no nos escucha, Zapatero no nos deja hablar
  • striptis en Bolivia
  • segunda isla más grande de la República de Malta [aquest és un clàssic del blog]
  • Penes de oso panda
  • Información sobre els castrats
  • El fontanero, su mujer y otras cosas del meter
  • Vida sense electricitat

Per cert, la segona illa més gran de Malta és Gozo.


Comentaris

Anònim ha dit…
Haurieu de deixar el passat i pensar en el futur
Anònim ha dit…
Però això és una pàgina política o una web porno??: cosas del meter, combinaciones, penes, castrats, estriptis (?)... Ja deia jo que això de la política era com una casa de putes (amb perdó)
Donaire ha dit…
Estimat anómim número 1

El problema d'aquest cas és doble: (1) Si hi ha irregularitats i es cobreixen amb silenci, contribuirem a crear una sensació d'impunitat; (2) els problemes generats afecten a la situació actual: la imatge de Catalunya està mal posicionada en el mercat internacional perquè els diners que s'havien d'invertir en la promoció turística s'han destinat al lucre personal i altres fins que detalla la sentència en ferm.

Anònim número 2

És el problema del Google. Jo escric "a penes..." i "protección del oso panda". I un internauta curiós busca en el google "penes de oso panda" i tachán! apareix el meu blog.

P.D. Els responsables d'aques blog agraïm la identificació dels autors dels comentaris. Gràcies
dguti ha dit…
Un blog molt interessant!!

Continuaré visitant-lo.

Salut!
Donaire ha dit…
Gràcies dguti. Una abraçada. Jo també prenc nota del teu blog.

Entrades populars