Deu coses que fan que em senti un idiota

Sovint em sento un idiota. No sé si els hi passa. A mi sí.
  1. Pel matí, soc incapaç d'escalfar la llet en el microones en el seu punt just. O massa fred o massa calenta.
  2. Mai he pogut obrir un abrefácil.
  3. Normalment, no trobo a Wally per més que m'hi fixo. Tampoc trobo les imatges amagades (els estereogrames).
  4. Cada dia dedico una mitjana de 30 minuts a trobar el cotxe en un pàrquing. Sumem 20 més per trobar les claus i 15 per descobrir que no he perdut el mòbil, sinó que estic parlant per ell.
  5. No entenc el 85% dels diàlegs de CSI. Serà per això que és l'única sèrie que m'interessa?
  6. Quan vaig al gimnàs, sempre em sento com els homes que acompanyen les seves dones al ginecòleg. Com una columna en el pàrquing. Mai sé quines peses he de fer servir, en quines banquetes puc seure i sobretot (sobretot) com s'atura la màquina aquella de córrer quan el meu fetge està estirat pel parquet.
  7. Mai he pogut extreure el plàstic d'un CD sense lesionar-me un dit o trencar la capsa.
  8. No sé muntar les joguines del meu fill (especialment si és un diabòlic Playmobil) i tampoc els mobles d'Ikea.
  9. No puc evitar el riure quan sento les propostes estrella de Convergència i Unió. Ja sigui a favor de l'anglès o de l'esport català.
  10. Tinc la capacitat de fer mal a les persones que aprecio de veritat. Potser per això avui em sento especialment idiota. Vostès em perdonaran.

Comentaris

MENS REA ha dit…
Això no val... Els nou primers, molt bons, però uf... el punt 10. Potser passa perquè diem allò que no hauríem de dir al menys, sense haver-ho reflexionat abans; perquè no diem les coses quan les hauríem de dir i quan les diem, ja es massa tard i ... deixem anar masses coses seguides; perquè vivim i vivim i el temps ens menja la capacitat d'aturar-nos al costat del "només viure" i mirar enrera i també al costat; ... quantes vegades m'he sentit una tremenda idiota per ser com sóc amb la persona que més estimo.
Anònim ha dit…
A mi em passa com a vostè en el: 1, 2, 3, 7 i especialment (molt especialment) en el 10. Per si li serveix de consol.
Sobre el 9 no opino. En realitat he de confessar que em va el rollo convergent. De fet el que de veritat em fa riure (no s'ho agafi malament) és els esforços de Montilla parlant català.
Donaire ha dit…
Mens
Algú hauria d'estudiar perquè la capacitat de fer mal augmenta amb la proximitat, i no a l'inrevès com seria lògic.

Anònim

Sí em consola, sí.
Sincerament. Aquesta mania en l'accent d'en Montilla és un símptoma més de classisme. Està molt bé que es parli català encara que sigui amb accent. Si ho critiquem, coartarem les persones que es llencen a parlar-ho per por de "tenir accent".
Jo mai criticaria en Trias perquè no sap dir l'erre ni l'esse ni la ics. El criticaré per mal candidat o per oportunista o per ser incapaç de proposar un model alternatiu de ciutat o per canviar cada dia de pensament. Però no perquè vocalitzi bé o malament. A veure si al final haurem de triar en Constantino Romero de candidat perquè té una veu convincent.
Gràcies pels ànims. De veres
ZAGASO ha dit…
1. Moltes vegades m'he passat 20 minuts buscant les ulleres de sol quna les duia posades!!!

2. Les joguines dels nens són autèntics antirrobatoris. Pots estar 30 minuts per treure-les de la caixa: i per muntar-les,... dies!!!

3. Em sento profundament idiota quan jugo a futbol a la play amb els meus fills...

4. Si he d'agafar el cotxe o la moto per anar a algun lloc que no conec, SEMPRE aniré pel camí més llarg o més complicat.

5. Em sento idiota del tot quan encenc la TV...

PD: De vegades no sé si em sento idiota o si sóc idiota....
Anònim ha dit…
jejeje... el punt 9 no és casual, gens casual, oi?

M'ha agradat aquesta fuetada política tan ben dissimulada peró tanmateix tan evident i cerebral. Osigui, "em sento idiota perquè és bo saber anglés i recolzar l'esport català, peró aquests rampells sobtats i a destemps de CIU fan riure". Excel·lent.

tot i aixó m'he rigut més amb el seu comentari sobre el que criticaria d'en Trias. L'he trobat milimétric i digne d'una depurada cirugia.

I entrant una mica a sac a BCN, tot i estar d'acord amb vosté en aixó d'en Trias, el meu codi genétic em priva de voler una repetició dels governs que tants anys porten manant a la ciutat comtal. El problema és que no veig alternativa i aixó és gravíssim. La democràcia roman empestada quan alguna institució escollida per sufragi universal, la que sigui, no canvia de mans en molts anys. I a Barcelona i molts altres llocs ja fa molt temps que hi són els mateixos. Malament, sigui qui sigui. Malament i preocupant. No sé quin hauria de ser el límit, peró segur que inferior a 20 anys.

Salutacions i perdó per desviar-me.
Pedro ha dit…
Jo no puc evitar riure quan Zapatero fa discursos sobre l'orgull de l'esport espanyol quan Espanya guanya en bàsquet.
I el colmo del riure és quan Montilla porposa solucionar el problema dels cayucos donant dret a vot els immigrants a les municipals i al cap de 2 dies s'ho empassa i fa el discurs pujolista tant criticat per vosaltres dient que estem al límit d'immigrants. És monty python.
Donaire ha dit…
1. Tu trobes estrany que el president d'un govern s'alegri de la victòria d'un equip del seu país?.
2. Font concreta en la que Montilla hagi dit que s'ha de donar el vot als immigrants. Digues la font. A que no la trobes. Ets un troll, Pedro. I per això utilitzes la mentida com a arma habitual. Què hi farem.
3. No em negaràs que allò de la selecció andorrana (ho tornarà proposar?) o la reducció de l'IRPF si saps anglès són dos promeses força hilarants.
4. Té mèrit que reconeguis que no t'agrada el model suec de prestacions socials. I que Mas és valent en advertir-ho. Veurem si és tan valent com per explicar-ho durant la campanya electoral, això. Que expliqui que (com a bon partit de dretes que és) té previst reduir les prestacions socials. El dret a escollir li diuen.
5. Per cert. El post anava del punt 10.
Pedro ha dit…
Jeje, diria que no has entès la meva crítica al tema de la selecció. I lamentablement no estava a Catalunya quan el Psc va reclamar el dret a vot a les municipals. Per altra banda això del model suec, una vegada més, et fa pixar fora de test. Solbes és l'extrema dreta i no parla de reduïr prestacions socials, simplement es dedica als fets consumats, en canvi el qui adverteix resulta que és de dretes. Una visió simple del món, a l'alçada de Zapatero.

I gràcies pels insults, jo els guardo pels teus companys de partit, per cert avui s'ha retirat o ho ha anunciat un company teu molt nostrat. El trobarem a faltar.

Entrades populars