Breus diversos

Estava temptat de començar dient que "fa dies que no actualitzo aquest blog", però he recordat que aquest sol ser el darrer post que s'escriu abans d'abandonar definitivament l'aventura blogger. Per tant, m'estalvio la disculpa si m'ho permeten.

Aquest mes m'he dedicat a nous àmbits professionals. Ja els hi explicaré un dia d'aquests. Però també he estat ocupat creant un nou blog. Ara que he superat les cinc entrades, els el puc presentar públicament. Biodramina és un blog adreçat als professionals i els tècnics de turisme, una mena de pàgina geek però pel sector turístic. Vol dir això que abandono definitivament el pobre Max Concejal?. És possible. Però com deia en Georges Brassens "Mourrons pour des idées, d'acord, mais de mort lente". Poden fer una visita als dos germans petits de la família si ho creuen oportú.

Ja ho sé. Hauria de publicar alguna nota política. Del procés de pau, m'estimo més parlar quan hagin passat uns dies de distància, i també de perspectiva. M'interessa més les noves formes de la política catalana. Abans de continuar adverteixo que sempre he estat un admirador de la retòrica i allò que podríem anomenar la política de les paraules. Recorden?. Quosque tandem abutere Catilina patientia nostra?. Però ara sospito que els nous polítics són com els àrbitres: Són bons si passen desapercebuts. La política silenciosa pot ser alguna cosa més que el contrapès a la política convulsa dels tres anys precedents. Pot ser una nova forma de fer política, en la que els fets s'imposen a les paraules. I, per tant, la societat civil pot recuperar el centre de la plaça.

Importo una nota de Biodramina. Aquests dies s'inicia la fira de turisme per excel·lència a Madrid, FITUR. Coincideix amb el vol directe Girona - Madrid. Serà algun missatge subliminal?. Els hi confesso que les fires turístiques em creen més dubtes que certeses, però n'hi ha una d'especialment transcencent. En l'era digital en la que gairebé tot està traduït a bytes (música, llibres, imatges, pel·lícules) per què el 90% de la informació turística està en format paper?.

Acabo. Ja que estem a final de mes, els hi mostro les recerques més curioses que han anat a parar al De bat a bat. En aquest mes, les entrades per Google han crescut més del 50%: són els misteris inexcrutables de l'algoritme de Google. Curiosament, la segona entrada més freqüent ha estat ventdelplà (just després de donaire). Internet sol fer aquestes curioses trapelleries. Aquestes són les entrades més extravagants:

  • Estic pels teus ossets
  • m'agrada fer topless
  • pornografia candy candy
  • que ley no se cumplio en el Titanic
  • Qué paso con el dúo de cantantes Enrique y Ana de España
  • No m'agrada el nadal
  • Juguetes de toy sara
  • después de un tiempo uno aprende la diferencia entre sostener una mano
  • como y con que teñir a un perro
  • Por qué me despierto por las noches y no puedo dormir

Comentaris

Anònim ha dit…
Intent fallit d'inaugurar els comentaris a Biodramina, has de tenir una compte Google o Blogger... entenc que els anòmims no siguin benvinguts... però treballar pel sr. google.. bé, sia benvingut un blog turistic, esperem sigui animat!! fins ara..
ah! i les Films Comission segueixen un principi bàsic del turisme (a nivell d'administració pública): si el veí ho té, jo també... que sigui útil/viable... no és un factor important...
Anònim ha dit…
Hombre. Dos blogs en la lengua del imperio y uno en el que va a medias. Le veo a usted muy montillista, Don Donaire. ¿Preparando su desembarco en Madrid?. ¿Recuperando su DNI castellano?.

Pero hombre de Dios, ¿cómo se le ocurre poner a Fitur como un montaje?. ¿Le quiere quitar el chollete a los concejales de pueblo?. ¿Quiere acabar con el negocio de las casas de pepas?. No vaya de nfant terrible, que en la capital se lp cargan en dos días.
Anònim ha dit…
Doncs jo faré una campanya com la del Ventdelplà teva per demanar que no matis en Max Condejal. Max, t'estimem.
Donaire ha dit…
Aprenent

Ha estat un error. Ara ja pot opinar qui vulgui. És que no acabo de dominar el nou Blogger. M'agradava més l'antic.
Aviat veurem un Riudellots Film Commission. Ai senyor.

Cervantes

El 90% de les entrades d'aquest blog (que és el rellevant) estan en català. Els altres dos són divertimentos. No descarto fer un altre en anglès.

Lectora

És que he perdut una mica la inspiració. A més dedico la major part del meu esforç literari a altres aventures. No el mato. De moment manté les constants vitals.
Anònim ha dit…
Enhorabuena por el nuevo blog. Yo tampoco pude comentar allá. Buena suerte
Pedro ha dit…
No entenc la contraposició entre paraules i fets, són coses oposades?
Recorda que la paraula és el que ens diferencia del mico (la paraula ben feta servir), si us entesteu amb el silenci correu el risc que passi com a l'ajuntament de Bcn,els fets consumats els posa el Psc, però les paraules les posa la Mayol.
Donaire ha dit…
Pedro.

Oportuna reflexió. Crec que mereix un post. M'agradaria saber què en penses de l'entrada nova.

Entrades populars