10 raons per anar a l'efindex

Bloggers aficionats, professionals, curiosos, amateurs, emprenedors, tastaolletes, incisius, aplicats, desinhibits, provocadors, integradors, participatius, innovadors, indolents, creatius, simpàtics, àcids, bàsics, informals, perfeccionistes. Bloggers tots. Anotin a les seves agendes les dates del 2, 3 i 4 de novembre. La segona edició efindex, el cap de setmana de la blogosfera, els espera a Càceres.

Hi ha moltes raons per inscriure's. Aquestes són les meves:
  1. Per a comprovar que això de l'educació 2.0 i els edublogs obre les portes a una nova forma d'ensenyar i sobretot d'aprendre.
  2. Per a millorar els coneixements sobre blogs en els diversos tallers previstos.
  3. Per a veure en directe Loretahur, l'autora d'un blog tan útil com el genbeta.
  4. Per a posar en pràctica aquelles coses que explica Guadian en el seu blog sobre administració e i administració k i que, no ens enganyem, no acabem d'entendre del tot perquè encara estem amb els manguitos.
  5. Per a aprendre moltes coses sobre l'open business, muntar la teva pròpia e-empresa i regalar-li una sonora botifarra al teu insoportable cap de servei, que segur que es diu Povedilla o alguna cosa així.
  6. Per a gaudir de la intuïció del gran (immens) Aravosis, el creador de l'Americablog
  7. Per a participar en els tallers de podcasts i descobrir el Butanito que tots portem a dins.
  8. Per a gaudir de la presència de destacats bloggers als que potser només coneixen virtualment, com César Calderón, don Royo, Daniel Vásquez, Carlos, Chiqui o JLP (entre molts altres) que a més de plomes insignes són bona gent.
  9. Per a connectar-se en un espai extraordinari.
  10. Per a gaudir dels reputats pernils extremenys i les tortes del Casar.

Comentaris

Anònim ha dit…
11. Per a fer nous amics i seguir conreant l'amistat dels quals ja es té.
Donaire ha dit…
San, ese catalán desde Extremadura suena de maravilla, casi como un Pompeu Fabra.
Anònim ha dit…
Ya he visto el programa. Todo lleno de moscas (diputaciones y tal) y supongo que detrás de todo el PSOE. Se acercan elecciones y hay que montar sesiones de formación del espíritu nacional. Yo no iré porque seguro que me vendría un dolor de vientre.

Entrades populars