Murphy està en forma

Hi ha una Llei que està per sobre del Tribunal Constitucional i per sobre de la mateixa Constitució. Darrerament he constatat que la Llei que no descansa mai, la llei que s'aplica amb la mateixa contundència que la gravetat, el principi d'Arquimèdes o la Llei de Benford, és la Llei de Murphy. Aquestes són les seves variacions més recents [basades en fets reals]:
  • En un restaurant nou, el plat que es demana el teu company de taula és sempre millor que el teu. Aquest principi s'aplicarà sempre i quan no decideixes demanar el mateix que el teu company de taula. En aquest cas, tots dos us haureu equivocat.
  • Si et dutxes, la probabilitat que soni el mòbil es multiplica per deu. Si t'estàs banyant, a més hauràs d'anotar una informació en un paper que està a l'altra punta de la casa.
  • La probabilitat que la programació de la televisió sigui interessant tendeix al 100% si has acumulat molta feina per la tarda - nit i tendeix a 0 si aquell dia no tens res a fer.
  • La probabilitat que facis un "Respondre a tots" amb el correu electrònic depèn de forma directa del nivell d'ofensa del comentari que has fet sobre un dels membres de la llista de distribució. Si el comentari és "Jo no vull fer cap tasca amb l'incompetent de X", la probabilitat que el correu li arribi a X és del 99,9%.
  • La gravetat de la malaltia del nen decreixerà de forma proporcional a la distància que et separa de l'ambulatori i es reduirà a zero davant del metge de guàrdia que acabem de despertar.
  • Sempre que preguntis a una coneguda, a la que fa temps que no veus, el temps que resta per a què neixi el nen, el nen ja haurà nascut unes setmanes abans.
  • L'aigua calenta es transformarà en aigua a 0 graus Kelvin (fred absolut) quan tinguis el cos completament ensabonat i el cap ple de xampú a la menta.
  • El problema del teu ordinador desapareixerà de forma immediata si detecta la presència d'un informàtic, al que has convençut per a què t'ajudi, i es reactivarà amb més violència quan l'informàtic abandoni el teu despatx amb evidents mostres de disgust.
  • La probabilitat que el post que escrius ja hagi estat escrit abans per un altre blogger és del 100%. Encara que això atempti contra la lògica, aquesta llei afecta tots els bloggers del planeta. Excepte si ets Netoratón, és clar.

Comentaris

Anònim ha dit…
Lo mejor es del niño en el CAP. Un misterio que ni CSI
ZAGASO ha dit…
jejejejejje

Entrades populars