PSC 2.0

Imaginin que són els responsables d'un partit i que estan a les portes d'un Congrés. Imaginin també que han llegit quatre posts sobre política 2.0 i volen posar en pràctica aquestes teories. Per on començarien?. D'entrada, publicarien el document marc en pdf. Sense contrasenyes ni secretisme: un document a l'abast de les mirades indiscretes, fins i tot la de Sirera. Poden pensar també que seria una bona idea crear un canal propi de videos amb les aportacions més rellevants. Poden estructurar la web del Congrés com un blog (fins i tot de blogger) i obrir la porta als comentaris de la gent (militants, simpatitzants o passava-per-aquís). És probable que pensessin en facilitar la tramesa de comentaris i d'enquestes on line. Més o menys, el que es trobaran en l'espai que ha creat el PSC per a l'Onzè Congrés.

Si tenen ganes d'opinar, de proposar, de debatre, d'innovar, de llegir, de contrastar, de participar, de millorar, de construir, de criticar, d'innovar, de crear, de documentar, de reflexionar, de pensar i de sentir-se partíceps d'un projecte col·lectiu (independentment del color de les seves idelogies), estan convidats a entrar en aquest espai de política 2.0. Segurament, un tast de la política del futur. No s'animen?.

Comentaris

Anònim ha dit…
Escolta, que has repetit innovar. Per cert, m'ha agradat molt el post del teu pare. Una abraçada. Ànims.
ZAGASO ha dit…
Ets un "tiu" intel·ligent, preparat i sensible... només et falta deixar la política!!!!

No estan els temps per a qualitats. La classe política no està feta per tu. Està feta pels mediocres.... llastimosament!!
Donaire ha dit…
Et deixes que sempre tanco els xampús del gel i baixo la tapa del wàter. No, seriosament. Crec que hi ha polítics d'un alt nivell.

En tot cas, ja he deixat la política. Per ser més precisos, la política m'ha deixat a mi. I deixa'm afegir: afortunadament per a la política.

Una abraçada, company
ZAGASO ha dit…
No estic d'acord Don.

Que la política et deixi a tu, demostra la racaneria i poques llums de la "classe" política.

Repeteixo i repetiré sempre que tu ets massa normal, massa coherent i massa preparat per a ser polític.

Entrades populars