Post-its

En Marc Vidal, l'home orquestra més creatiu de la catosfera, ha llençat una proposta al vent cibernètic: la convenció catosfera, una immensa kedada, un gran beers & blogs per connectar, aprendre, debatre i sobretot interactuar. Anotin a les seves agendes: Del 25 al 27 de gener. Vindrà Khalo?

Cada vegada m'agrada més la iniciativa de 1001 ideas, el portal creat des de Propolis per a intercanviar, millorar, testar i opinar sobre la gestió de l'administració pública. És una mena de brain storming gegantesc, un entorn 2.0 al quadrat.

Estic fascinat amb el nou anunci de Freixenet. Un exercici interessant de cinema dins el cinema, que és alhora un anunci, un curtmetratge, un homenatge, un trailer i un making off. Una forma més d'il·lustrar els vasos comunicants entre alta i baixa cultura, entre ficció i realitat, entre art i mercaderia.

Gràcies a musicbcn (Qmenta) i a Pau (estratega) per nominar aquest blog en la categoria de blog solidari.

Responc un meme de Naya. Quina és la meva finestra secreta, l'espai infinit de la meva geografia personal. Els hauria de parlar de Sant Feliu de Guíxols, un joc de tetris urbà encaixat enmig d'un croisant de roca. El Salvament, Canyerets, S'Adolitx, Pedralta, Montecalvari, el Monestir, l'estació antiga, el mirall del port, el Passeig, Sant Pol... Però he de fer públic la meva traïció. L'espai en el que he sentit per un instant la violència de la bellesa, la síndrome d'Stendhal, ha estat la visió de l'Alhambra des de la zigazaga de l'Albaicín.

Comentaris

Anònim ha dit…
És molt bona la web de 1001 idees, tens raó. No sé d'on treus la informació d'aquests llocs, però gràcies. Un ocellet m'ha dit que tornes al Parlament. Visca. I bona sort pel Brasil, noi.
ZAGASO ha dit…
Ei Ei Ei!!!
Explica't. A mitges no val...

Parlament?
Brasil?

Encara fotré el famós cafè amb tot un parlamentari!!! Si és així, espero que continuis amb el teu esperit crític i no t'afegeixis al politburó ...

Vull un post explicatiu...

jejejejejejejee
Anònim ha dit…
La Alhambra desde el Albaicín. Solo superado por la primera impresión del Partenon cuando uno levanta la mirada del suelo para no caerse mientras sube.

Es Ud un heterodoxo. No lo veo en la manifa.

PD: Shopping 2.0 Política 2.0 Web 2.0. ZP 2.0 Para cuando un post de sexo 3.0? que lo noto un poco chuchurrío.
Albert Medrán ha dit…
T'hi veurem al Catosfera?

Entrades populars