Parlament 2.0

Els escric en directe des del Ple del Parlament. Poden seguir les incidències del plenari i els documents que sustenten els debats en l'excel·lent pàgina web del Parlament. Poden seguir també l'elevat número de blogs que gestionem els diputats de la Cambra. Des d'aquest Plenari, poden entrar en contacte amb mi per a preguntar, debatre, suggerir o comentar allò que considerin oportú. Des del meu twitter podran seguir les incidències del Ple i les comissions i, el que és més important, podran participar activament. Per tal de contrastar les opinions, els recomano que segueixin les aportacions d'un altre cíberdiputat, el gironí Puigdemont, qui també comenta el Ple des del seu twitter. I també la d'un altre diputat de CiU, l'Albert Batalla.

Aquesta és una de les iniciatives de diputat 2.0 que he previst per aquesta legislatura. En els propers blogs els hi aniré suggerint altres propostes.

Comentaris

Francesc ha dit…
Perfecte Donaire¡¡ m'anirà genial per seguir-ho¡¡ tingues present que estaré observant tot el que feu¡¡¡
Anònim ha dit…
una propuesta fantástica. Enhorabuena por la iniciativa
Albert Medrán ha dit…
uau! ja era hora!

enhorabona!!
Anònim ha dit…
Ja sé que no és el tema del post, Donaire, sinó de fa dies, però t'ho comento aquí per assegurar-me que ho llegeixes: "El centre d'Estudis d'Opinió diu que l'abstenció a Catalunya pot augmentar 17 punts". Disset, Donaire, disset. Pots anar-te posant una bena als ulls i dir que això no és perquè la gent pensi que tots els polítics són iguals, que hi ha moltes raons per l'abstenció, etcetc. Pamplines. Senzillament tots els partits perden crèdit a marxes forçades. Els votants ja no veiem diferències entre uns i altres.

Tito
Donaire ha dit…
Hi estic d'acord. Ara ha rectificat el seu argument. Abans, l'abstenció era el resultat de l'apropament entre el PP i el PSOE. Ara l'abstenció és el resultat de que "els partits (entenc que tots) perden crèdits a marxes forçades".

Ara bé. Si no vol semblar en Pizarro, estaria bé que no només aportés crítiques, sinó que ens il·luminés amb propostes per a sortir del forat. Alguna idea?
Anònim ha dit…
Potser no em vaig explicar bé. Em referia a tots els partits, quan deia el ciutadà té la sensació que són iguals. Ara bé, la gran "culpa" és dels dos majoritaris, ja que són els que tenen més presència mediàtica i, per tant, que ells s'assemblin provoca que el comú dels ciutadans ho extrapoli a la resta (probablement amb raó, de tota manera).

D'això d'iluminar-vos amb propostes, res de res (el més senzill seria demanar llistes obertes, cosa a la que tots els partits estan d'acord...de boqueta, perquè a l'hora de la veritat les listes tancades són una gran eina per premiar, castigar, col·locar amics, etc), i no perquè sigui com en Pizarro, sinó tot el contrari: estic contra el sistema i ja em va bé que s'ensorri (recordi que ja l'hi he esmentat les meves preferències pel castrisme i el cavisme...)

Tito

Entrades populars