Congrés PSC 2.0


Després d'un Congrés del PSOE amenitzat des de l'Agrupació del Futur i un Congrés de CDC narrat just in time des de twitter, ara arriba el torn de l'11è Congrés del PSC. Farem un tour turístic pel web del Congrés. Em segueixen?. Tenen a punt les seves càmeres?.

Comencem per l'espai central. Un disseny molt net, molt transparent, molt modern. No trobareu una salutació del president o del secretari general. No trobareu himnes ni banderes. És un espai al servei de l'usuari.

El primer àmbit és el Congrés, amb les dades bàsiques de l'event i un entorn de georeferenciació. Quin espai 2.0 en pot prescindir?. El segon entorn són els documents. Quin temps aquells en els que les ponències i les esmenes eren gairebé un secret d'Estat, tancat als ulls de la competència. Ara es poden consultar, descarregar i votar. Podeu accedir també als entorns clàssics amb notícies, videos i els canals d'RSS. Però l'entorn més interessant és l'espai 2.0 amb un accés al twitter del Congrés, al facebook i els blogs. Ja està en funcionament el blog del Congrés des de fa uns dies. Des d'aquest espai, poden sol·licitar la seva participació en el Congrés.

Comentaris

Anònim ha dit…
El que tu vulguis, però la noieta aquesta del marge esquerra presentant la pàgina és de jutjat de guàrdia, de vergonya aliena

Publicacions populars