Política i mitjans de comunicació

Majoria d'edat de la UPEC. Amb la direcció del nou rector, en Jordi Serrano, el programa d'aquest curs inclou en Vicenç Navarro, Robert Fishman, Matthew Tree, Klaus Jürgen, Ramon Jáuregui o Gaspar Llamazares. Una excel·lent oportunitat per a debatre sobre els límits i les oportunitats de l'esquerra.

Jo he tingut la sort de participar en una sessió amb l'Oriol Illa, la periodista Milagros Pérez i l'Antoni Gutiérrez-Rubí. No us perdeu la presentació de l'Antoni, que s'ha compromès ha publicar en el seu blog. Una sessió enriquida amb la participació del públic. I un dinar magnífic amb la Milagros, l'Oriol i el Rector. Els deixo amb la meva presentació: els límits de la comunicació política actual i la construcció d'una via alternativa.

Comentaris

Anònim ha dit…
Una llàstima no haver pogut escoltar aquesta presentació. Saps si està penjada en algun lloc?. Està publicada?
Anònim ha dit…
Hola J.A.
Vaig estar el dissabte amb Antoni Gutierrez-Rubi i, parlant de la UPEC varem convenir que no és massa normal que la proporció (o millor desproporció) entre ponents homes i dones sigui tan desmesurada en una universitat que es diu "progressista". Com ho veus? No hi ha dones a l'esquerra que pensin?
Una abraçada
Pia Bosch
Donaire ha dit…
sociata

Vaig veure que la filmaven, però no sé si és open source

Pia

Hola. Totalment d'acord. Un programa molt bo, però una mirada molt masculina. Nosaltres vam poder gaudir de la Milagros Pérez (un 33%), però la masculinitat del programa és un error evident.
A més, el públic era majoritàriament femení, com també predominaven elles en els passadiddos de la Facultat. Hi ha tant de camí per endavant, encara!

Entrades populars