Cdigital 2009

Segona edició de la catosfera a Granollers, una concentració extraordinària de talent, liderada per en Marc Vidal. Conviuen en un mateix espai la creativitat d'Alorza, la mobilitat d'en Nacho Campos, la hiperactivitat d'en Josechu, la clarividència d'en Gutiérrez-Rubí, l'esperit crític d'en Mantero, el talent del Capi, la iniciativa d'en Dídac Lee, el lideratge d'en Marc Cortés. el criteri d'en Sangüesa i molts altres. Els recomano que estirin el fil de les jornades en la pàgina de cdigital.

La meva intervenció se centra en les possibilitats de la política 2.0. Dos idees clau. "Ningú no sap més que tots junts" i "La política 2.0 es farà fora de la política".


Comentaris

Jordi Serra ha dit…
Vaig assistir ahir a la teva exposició, realment interessant tot el que vas comentar. Sobretot que l'ús dels diputats a Twitter, esperem que en breu tots els diputats puguin tindre accés directe als polítics.

La veritat que poder comentar els polítics directament és bo.

Records,
Anònim ha dit…
Yo tuve que marcharme más rápido de lo que hubiera querido y no pude oírte, lo cual es imperdonable para mi. Seguro que todo te salió tan bien como siempre.

Un abrazo desde Gijón :-)

Entrades populars