Fets

Els governs són la suma dels seus encerts i els seus errors. Sovint els mitjans posen l'accent en els segons i obvien els primers. Allò que funciona no és notícia i, per tant, no és opinió. Per a formar-se una opinió personal sobre el Govern, els convido a que contrastin els fets, a què escoltin els uns i els altres, a què passegin pels arguments favorables i crítics. Per això, em permeto suggerir-los una eina de facebook en la que es detallen els encerts objectius del Govern. Veiem alguns exemples.

S'ha passat de 50 escoles per any a 100 escoles per any.

La inversió de l'Estat a Catalunya ha crescut en 1.700 milions d'euros

La despesa per universitari s'ha duplicat en set anys

La inversió en rodalies s'ha multiplicat per tres

Més mossos i més comissaries



La licitació en obra pública s'ha triplicat en cinc anys



Els recursos en R+D+i per a empreses s'ha multiplicat per nou



El fons local destinat a inversions municipals s'ha duplicat



S'han fet més presons en 4 anys que en els 23 anys anteriors



N'hi ha moltes altres dades que demostren l'activitat del Govern. Consultin l'espai Fets del facebook. Anotin els resultats. Contrastin la informació. Llegeixin les crítiques des de l'oposició. I facin la seva pròpia lectura. 

Comentaris

pep ha dit…
http://comunicacion.e-noticies.es/el-cac-suspende-la-campana-del-ayuntamiento-de-barcelona-27455.html

El CAC suspende la campaña del Ayuntamiento de Barcelona
EnriqueV ha dit…
Aquesta es una feina que el PSC hauria de promoure, en refereixo a la de donar a sapiguer la feinada feta per aquest govern. Informar als militans voluntaris que facin resó . Es un dels punts que crec el partit no aprofita, el potencial dels seus militans. Seria una feina senzilla utilizant eines 2.0 o encara mes senzill, un simple correu encara que l'ideal fer us de les tic 2.0 y fer un debat previ, posant a l'abast les dades que mes semblem que mostarn la feina feta perque massa dades pot saturar i permetre veure la totalitat.
Xato ha dit…
Doncs, hem fet curt. Necessitem més o millors FETS. L'educació no pita, la universitat no té recusrsos ni beques, rodalies és una vergonya, els mossos... Pel bé dels ciutadans, + FETS
sociata ha dit…
Benvolgut Xato, si després de doblar la inversió en educació, triplicar la inversió en obra pública, duplicar el número de mossos, el número de presons, el número beques universitàries, després de multiplicar per nou la inversió en R+D... considera que no hi ha prou vol dir una cosa: Que estàvem francament malament. Si ara es fa el doble que abans i estem fatal, vol dir que el govern de CiU ens ha deixat un llegat lamentable.
Anònim ha dit…
El que s'ha fet en els darrers cinc anys amb els mossos d'esquadra ha permès treure el cos del pou en que s'havia ficat anteriorment. S'han acceptat les reivindicacions salarials històriques, s'han modernitzat les instal·lacions, hem incrementat el parc mòbil, hem creuat les dades amb altres policies, hem incrementat el número de mossos i el número de comissaries... però el més important és que s'ha despolititzat el Cos dels Mossos d'Esquadra.

Soc mosso d'esquadra i treballo en el cos des de fa 15 anys i puc afirmar rotundament que el Cos dels Mossos d'Esquadra és avui més professional, més eficaç i més coordinat que fa cinc anys.

Sobre l'incident de Barcelona, només m'agradaria que aquests que consideren que hi hagut desproporció vegin els protocols d'altres policies europees.
Anònim ha dit…
sociata, no serà que el binomi Despesa pública=felicitats serà fals?

Entrades populars