Preguntes col·lectives



Aquest dimecres m'havia d'adreçar al President de la Generalitat durant la sessió de control. Havia pensat que seria interessant conèixer els resultats de la reunió amb el President del Govern Valencià i els avenços en l'eix mediterrani. Vaig creure convenient obrir la participació en l'elaboració de la pregunta a partir d'aquest missatge en el twitter

Vaig recollir diverses respostes, per part de l'Artur Tallada, Marca Ciutat, en Daniel Gil aka bauen, en Carles Cuerva o en Jordi Perales. A partir d'aquestes intervencions, s'amplien les aportacions d'en jordiperales, Marca Ciutat o en Daniel Gil. Les recomanacions van ser recollides finalment en la pregunta adreçada al President.

Algunes reflexions

1. Ningú no sap més que molts. La participació millora la qualitat del discurs
2. Els processos de participació no han de ser massius. Sis veus són suficients per enriquir
3. Durant el procés de participació, vaig optar pel silenci: Escolta activa
4. Els sistemes que faciliten el diàleg (com el twitter) permeten un consens espontani
5. Els mecanismes de diàleg salten del particular (el meu espai) al general (els espais)
6. És possible fer compatible la legitimitat del diputat amb la participació activa
7. S'imaginen un sistema que permetés els ciutadans preguntar directament el President via twitter, amb un consens previ?

Comentaris

EnriqueV ha dit…
Una gran idea, estaba viendo la sesion de control asi como tu intervencion y en ningun momento pense en una accion como la descrita.Utilizar twitter en un caso asi, lo que nos demuestra que aun no estamos acostumbrados a que esa interactuacion sea posible. Predicando con el ejemplo, eso demuestra el grado de compromiso de una persona mi enhorabuena y reconocimiento.
muy bueno la verdad... felicidades y saludos

Entrades populars