Ja sap què és un MUAC?



En els darrers mesos, he tingut l'oportunitat d'entrar en contacte amb realitats tan dures que no es poden descriure en la fredor d'un blog. Necessitaria omplir la bitàcola d'adjectius nous i de llàgrimes i de mirades perdudes. A Kènia, al Perú, a Moçambic, els problemes són problemes. I les solucions, miracles amagats en els calaixos de la desmemòria.

Problemes?. A Puno una dotzena de nens moriren de fred. Al nord de Kènia, el germà petit d'en Lashe ha mort de malària i el seu pare de febre groga, mentre ell s'esforça en construir una escola a la seva regió. A Moçambic les bombes de dispersió escampades per les terres fèrtils esperen que la desesperació de la gana atregui noves cames que seran seccionades d'un cop sec.

Els hi proposo que avui oblidin les excuses, que recuperem el sentit ètic de l'existència, i col·laborem en la cibermarathó dels Metges sense Fronteres. Per cert, ja saben què és el braçalet MUAC?.

Comentaris

sociata ha dit…
Una entrada com aquesta em reforça la idea que comparteixo amb uns amics: ets un d'aquells polítics pels quals val la peba creure en la política.

Entrades populars