Dissabte roig



Més de 300 taules, unes 5.000 persones de suport i 20.000 nous simpatitzants són les xifres nues d'aquesta iniciativa del PSC que té com a objectiu recuperar el carrer com a escenari natural de la política. Aquest cap de setmana d'estiu, les ciutats catalanes s'han pintat de vermell per a exposar els avenços del nou model de finançament, per a mostrar l'acció de govern, però sobretot per a prendre el pols de la societat. Propostes, crítiques, lloances, interrogants, consultes, somriures i aportacions han omplert les places, les rambles, els parcs o els passeigs del país. Un esforç col·lectiu per una política directa, vis a vis. Una forma de política 2.0 analògica. Perquè és en el carrer on es construeixen les utopies polítiques.

Podeu seguir la crònica del dissabte roig en els blogs de la Lourdes Muñoz, en Jordi Pedret, el PSC d'Ulldecona, en Roger Casero, en Roberto Labandera, en Raül Murcia, la Flora Vilalta, la Carme García, la Montse Arnan, la Bàrbara Alonso, Joan Martínez o al twitter.

Comentaris

Hola José ANtonio, va ser una jornada molt positiva a Sarrià de Ter!. Només una fe d'errata al vincle amb el meu bloc, doncs per ara enllaça amb el d'Ulldecona i no amb l'entrada de la meva crònica: Dissabte Roig a Sarrià de Ter: imatges i valoracióhttp://rogercasero.blogspot.com/2009/07/dissabte-roig-sarria-de-ter-imatges-i.html

Una abraçada!
Donaire ha dit…
Ops. Ara ho corregeixo. Gràcies

Entrades populars