El bing bang de Las ideas

De la mateixa manera que l'Univers s'espandeix cap a l'infinit i més enllà, el club de Las ideas incrementa el seu repartiment amb noves incorporacions.

La pàgina d'Antoni Manchado és com una visita guiada per la política 2.0 i el govern obert, una mena d'híbrid entre Carlos Guadián, César Calderón i Lourdes Muñoz. A més, és illenc i calvianenc, de manera que el seu blog té buferades de romaní, de salobre mediterrani i de pi senyorívol de la Serra de Tramuntana.

L'altre Antonio, el Cartier, és un col·leccionista de retalls de la vida, afectat per la síndrome de Diogenes digital. Per això captura peces quotidianes de política, de tecnologia, de viatges, de Madrid, de socialisme i altres activitats escèniques... Un luxe per a lectors cultes com els seguidors d'aquest blog.

En Francisco Polo és una de les persones que més sap a la xarxa sobre la xarxa. Diríem en Polo és com el Mestre Po al que els Kwai Chang Caine acudim en cas de dubte. El seu blog és un factoria de projectes, d'idees i de star ups, que un hauria volgut imaginar-se. Talent en estat original.

Vagin a les seves bitàcoles i facin un repàs de la nòmina de Las ideas, cada vegada més brillant.

Comentaris

Francisco Polo ha dit…
Només les grans persones poden ser tan generoses com tú amb les teves paraules. Gràcies.

Per cert, jo també soc de St. Feliu!
Anònim ha dit…
No dubto que Francisco Polo sigui un entès en xarxes, però en pluralitat no seria un exemple a seguir.

Resulta que el molt nostrat autor elimina certs comentaris del seu blog, no ser segons quin criteris, doncs dos comentaris escrits al seu blog van ser esborrats sense cap tipus d'explicació.
Intentant buscar al seu blog algun criteri de publicació només trobo esments a una excepcional formació i imprescindibles aportacions com a emprenedor.

Per tant jo no faré proselitisme, molt donat en ambients polítics, del seu excepcional i plural blog.

yo
yo@mismamente.com
Donaire ha dit…
L'excepcionalitat és una qualitat només a l'abast de les persones excepcionals.
Cartier ha dit…
Perdoname que no haga el comentario en catalán, pero no es una lengua que domine con esa soltura. Pero quería agradecerte las palabras que me dedicas. Sinceramente, me ha hecho mucha ilusión.

Entrades populars