L'últim segon

"Perquè anem segons ens esforcem més". Algunes enquestes diuen que anem segons. Però els que diuen que la distància ja és massa important, no coneixen la nostra capacitat competitiva.

Anem segons, sí. No som els favorits, potser. Però presentarem una batalla política com mai hem fet, convençuts que som el partit de la majoria de ciutadans de Catalunya.

A cada volta, a cada setmana, reduirem la distància. Ens esforçarem de valent i ho donarem tot en els darrers metres.

Mentre uns ja saluden i celebren la victòria, nosaltres continuarem treballant fins el darrer segon. I us dic una cosa: guanyarem en el darrer segon, en el darrer metre. en el segon decisiu... (José Montilla)

Comentaris

RS ha dit…
Bé, com a mínim el video no despotrica de ningú que ja és molt en els temps que corren. Ara només cal saber en què us esforçareu, en fer una nova llei electoral? en tancar el tema de l'ordenació territorial? en que el PSOE no us prengui el poc pèl que us queda? en mirar de sortir de la crisi? i l'altra pregunta que em faig és, què heu estat fent aquests tres anys de legislatura? El video em sona a aquell estudiant que ha estat de farra tot l'any i que vol aprovar l'assignatura no dormint la darrera nit, home, alguns ho aconsegueixen però no acostuma a ser l'habitual. O no.
Donaire ha dit…
No despotrica com si ho va fer el video de CiU. Què s'ha fet?. No sé. Parlo només de memòria...

Ciutat de la Justícia, Aeroport de Lleida - Alguaire, Dessaladora del Besòs, la nova T1, Llei del cinema, Pla de barris, PIRMI, Llei d'educació, política de gestió de residus, reducció accidents mortals, cobertura total dels Mossos, de 8 milions en R+D (2003) a 87, Túnel de Bracons, Llei d'equipaments comercials, Hospital Martí i Julià, Nova Fira de Barcelona, Duplicar el PUOSC, Parla.cat, tres noves presons, 100 escoles any (abans 50), triplicar centres 0-3, Centre Recerca Biomèdica, Acc10, Pla Director Sistema Costaner, Pla foment lectura, e-tributs, Hospital transfronterer, traspàs rodalies, Parc Natural del Montgrí, catàlegs del paisatge, Inicia, Actic, Camí de Sant Jaume, els cat, Pirineu Comtal, Guia de catalunya, Observatori del paisatge, Autovia Vidreres - Palamós, AVE Barcelona...

He d'acabar perquè se m'acaba l'espai.
Donaire ha dit…
A mi la teva aportació em sona a "Només nosaltres podem governar" o "Em sento com si haguessin entrat un lladres a casa i haguéssim manllevat aqlò que és nostre"
RS ha dit…
No Donaire, no t'equivoquis, els que et critiquen no són necessàriament de CiU, potser són simples mortals que els fa molta gràcia veure l'esforç d'alguns, diguint-se Madí o Zaragoza per insistir en l'error. Si fas un video dient-me que t'has d'esforçar per superar algú que no ha fet res més que estar escalfant els bancs de l'oposició (de totes les institucions!!!) durant 3 anys, m'estàs dient que admets que ho has fet molt malament, i admentent que ho has fet tan malament vols que em cregui que en 10 mesos ho arreglaràs?

Ostres, una mica més d'imaginació fills!
Donaire ha dit…
Jo no he dit que tu siguis de CiU. En cap moment. Ho comprovaràs si ho tornes a llegir.

Les lectures sempre depenen de la perspectiva. El que diu el video (i tu t'esforces en evitar-ho) és que CiU supera el PSC a les enquestes, però que fins el darrer minut "hi ha partit". Ets tu qui confons perspectiva electoral amb feina feta.

Em fa l'efecte que la lectura ja la tenies feta a priori. Tu afirmes "Què heu estat fent aquests tres anys de legislatura?". La meva resposta és: No hi ha espai suficient per a fer el catàlag de les coses que ha fet el Govern.

Entrades populars