Premis Enrique Padrós

Hi ha rituals que només precisen de dos anys per esdevenir rituals. Els Premis Enrique Padrós, organitzats per Las ideas, arriben a la seva tercera edició, i ja han assolit un reconeixement a la xarxa. Potser perquè els guanyadors de les anteriors edicions doten de prestigi al Premi; o potser ens inspira la mirada de l'Enrique Padrós, a qui no vaig tenir la sort de conèixer, però el reconec gràcies al record de José Luis Prieto.

Pia Bosch

El meu vot per al millor blog polític és per a la meva companya d'escó, la diputada catalana Pia Bosch. Podríeu pensar que és un vot més mogut per l'amistat, per la proximitat, que per la vàlua. Però si visiteu el seu blog, comprovareu que el blog de Pia Bosch ha esdevingut un referent en el que trobareu informació sobre política, sobre dones, sobre Europa, sobre psicologia. Una mirada femenina imprescindible.

Havia pensat també en el President del Parlament (Ernest Benach), a qui ja vaig nominar a la segona edició, i l'alcalde de Jun, hiperactiu 2.0.


Antoni Gutiérrez-Rubí

El blog d'en Gutiérrez-Rubí és una enciclopèdia de la política contemporània. Les seves entrades ens apropen al valor del somriure, la relació entre joc i política, Obama, neuropolítica, oratòria o facebook. Ha recollit algunes de les seves aportacions en tres llibres imprescindibles sobre Micropolítica, les lliçons de Brawn GP o Polítiques

Havia pensat també en Albert Medrán, una font imprescindible per a entendre la política contemporània, i en Xavier Peytibí, qui fa de cada post una revelació.

Comentaris

Entrades populars