Regals



Els regals de Reis funcionen més o menys com els bombons de Forrest Gump. Mai saps quin serà el seu èxit fins que no es regalen i llavors ja és massa tard. Després de varis Reis, he arribat a la conclusió que existeixen quatre grans categories de regal. Imaginem una matriu de 2x2. Per una banda, classifiquem els regals d'acord amb la il·lusió que desperta en el moment de descobrir-lo. Per una altra, d'acord amb la seva utilitat real.

Els regals invisibles són els regals fracassats. No genera cap atenció durant l'instant màgic en què trenques el paper de coloraines i tampoc li farà ni cas durant la resta de la seva curta existència. Els regals escuma són acollits amb molta emoció quan són descoberts, però ràpidament passaran a ser ignorats. Aquest serà el moment en el que descobrirem els regals promesa, aquells que han estat rebuts inicialment amb molta indiferència. En alguna ocasió, aconseguim els regals estrella, que funcionen el dia de Reis i la resta de dies de l'any. Ara que ho penso, aquesta classificació també serveix per a descriure moltes altres coses: els blogs, les empreses, les persones, els amors, els llibres. En el meu cas, els regals estrella són aquells que et fan aquells que no saben que et fan un regal.

Comentaris

ricardespelt ha dit…
Brillant, si senyor.
El propi post és un regal estrella ;-)
Jessica ha dit…
fantàstic regal...
Anònim ha dit…
Molt bona classificació!
Ana Donaire ha dit…
Sí sí, está muy bien esto de los regalos que la gente no sabe que te los hace... Pero a mi, me lo envuelves con un bonito papel (y esta vez con celo por favor, que todavía tengo pegamento en las manos...)
Salvador ha dit…
No oblidem les caixes. No són ni tan sols un regal i espoden convertir en un regal estrella que dura i dura ...Primer és una casa, després un castell, un cotxe fins arribar a ser l'objecte preferit.

Entrades populars