Diàlegs en xarxa


Ciutadans que fan propostes per a millorar la ciutat. Persones que reben informacions al seu twitter sobre els equipaments del barri. Converses entre ciutadans i polítics. Programes confeccionats de forma col·laborativa. Projectes que s'enriqueixen amb la mirada dels seus usuaris futurs. Democràcia deliberativa. Política 2.0.

La nova forma de fer política tot just acaba d'iniciar-se. A poc a poc, els mítings, els somriures forçats, els eslògans i els discursos repetits són substituïts per la conversa, la intel·ligència col·laborativa, els espais de contacte i els debats. La política serà 2.0 o no serà.

El dissabte 22 de maig els socialistes ens trobem al Cibernàrium de Barcelona per a intercanviar idees, experiències i propostes. Podeu consultar aquí el programa. Hi intervindran Antoni Gutiérrez-Rubí, José Antonio Donaire, Ignasi Giménez, Carlos Guadián, Montserrat Capdevila, Lourdes Muñoz i Guillem Espriu. Però sobretot intervindran els assistents. Serà un acte obert, participatiu, creatiu i col·laboratiu. Una pluja d'idees per úna política 2.0. Una política millor. T'esperem.

Comentaris

Miquel ha dit…
Em sembla que m'agafa massa lluny (València) però és molt interessant.
Hi haurà retransmissió en streaming?

Entrades populars