Tura



Obertura
Cultura
Manufactura
Partitura
Altura
Mixtura
Quadratura
Reescriptura
Ventura
Textura
Arquitectura
Estructura
Filatura
Untura
Acupuntura
Confitura

Comentaris

Per[la|pau]* ha dit…
Untura? Què dolent!
:-)
Donaire ha dit…
No tenia cap malícia. A mi m'evoca impregnar-se, mullar-se, deixar que les basses dels carrers et mullin les sabates, que la ciutat t'unti.
Per[la|pau]* ha dit…
Home, ja que et posses, ves comentant cada un dels mots. Preferiblement començant pel final:
Confitura !
Acupuntura !!
Filatura !?
popota ha dit…
Si la renovació del pressumpte projecte socialista de la capital de Charneguistán passa per una persona que vota amb el PP contra la democràcia a la Mesa del Parlament, que defensa els mossos torturadors, que fa un ús electoralista infamant de persones amb gravíssimes malalties que els impedeixen estar en possessió de les seves facultats mentals i que s'ha tirat quatre anys malbarantant recursos en una Conselleria en la qual s'ha negat a optar pels recursos propis que paguem tots per mantenir-los ociosos mentre contractava amics, coneguts i saludats en una surrealista espiral de subcontractació de pressumptes assessors, consells i demés, la paraula és i només pot ser una: desventura.
Donaire ha dit…
Confitura = La politica ha de ser més dolça

Acupuntura = De vegades no calen grans accions, sinó intervencions minúscules, com la punxada d'una agulla. En altres ocasions, he defensat una gestió d'acupuntura.

Filatura = La Barcelona moderna neixé amb les filatures. Hi ha un fil d'Ariadna que relliga el futur de la ciutat amb el seu passat tèxtil. Filatura vol dir no renunciar a la ciutat industrial.
Donaire ha dit…
Popota

I s'ha deixat que esmorza nens cada matí i que té llibres de bruixes a la seva biblioteca. I m'han explicat que els seus encanteris et poden convertir en un gripau blau, babau.
Per[la|pau]* ha dit…
:-D
Què grans aquestes darreres respotes!
Gràcies.
popota ha dit…
Doncs segur que el que t'ho ha explicat deu ser a Nicaragua, l'únic lloc d'Europa Occidental on per coincidir amb el PP t'acusen d'esmorzar nens i de ser una bruixa. I sí, per allà també troben normal fer un ús polític poc edificant de persones malaltes com és el cas del President Maragall, al qual per cert la consellera Tura es va cuidar molt de recolzar quan el trio d'asos amb poques llicència-tures que va agafar el PSC manant a tot arreu i el deixarà encaminat al monocultiu de la lluita pel vot nacionalista amb el PP i Ciutadans van decidir carregar-se'l.
Donaire ha dit…
Potser sí que a Nicaragua (Xarnegolàndia li deies?) han exagerat amb això dels encanteris. Potser no hi havia per tant.
popota ha dit…
Jo a Nicaragua li dic Nicaragua, i a Catalunya Charneguistán. I el que he dit de Nicaragua val també per les Terres de l'Ebre, on no fa ni tres mesos la Consellera Tura explicava a tothom que la volia sentir que el PP esmorza nens.
Donaire ha dit…
D'acord. Tingues tu la darrera paraula en aquest diàleg tan enriquidor i recíprocament instructiu
Anònim ha dit…
Per què quan el partit que governa és l'adversari cal una renovació democràtica i quan ho fa el meu partit cal que torni a guayar?

O per què quan l'adversari governa durant anys i panys és un partit sense projecte i quan és el meu que governa anys i panys té un projecte engrescador i participatiu?

Entrades populars