El futur del turisme

Nous criteris de gestió, noves destinacions, nous sistemes de promoció, noves tecnologies, nous criteris ètics, nous referents, nous sistemes de transport, noves geografies, nous catàlegs, nous productes... El turisme que ve és radicalment nou. Hem de trasformar radicalment la manera de fer turisme perquè s'ha iniciat un canvi de paradigma.


Com tots els futurs, no sabem què esdevindrà. Els hi proposem, però, alguns indicis, algunes pistes que ens ajudin a construir la via turística del país. El 15 d'abril farem les jornades de Futurisme, portades a terme pels estudiants de l'assignatura de #nouturisme. Serà una oportunitat per a intuir de forma col·lectiva els batecs de les noves tendències, de la mà de joves amb talent, amb preparació i amb molta capacitat de treball.

Les jornades seran TED style, 11 sessions breus, sintètiques, que pigatejaran un espectre molt ampli del futurisme: els nous aeroports, les noves destinacions, els canvis demogràfics, el futur del turisme litoral, el turisme 2.0, l'ètica turística... Els estudiants de #nouturisme estaran encantats amb la vostra presència i us hi conviden formalment. Afegeixo que la sessió us pot ser extremadament útil per a obrir noves finestres a l'endemà. 


Comentaris

Anònim ha dit…
Es podria fer un resum de com va anar aquesta conferencia la qual no vaig poguer assistir?

Entrades populars