A por ellos

No sé si es este dolorcillo persistente en el costado. O los tres artículos que aún no he escrito (Judith, perdona). O el cansancio de diez días de campaña, que hacen que me sienta un poco mormón con mi Estatuto y mi corbata llamando a las puertas: -"Señora, ¿ha oído usted la voz de López Casasnovas?" - "Espere un momento que se me queman las croquetas". O a lo mejor es que tengo sin saberlo la crisis de los 38, que están al caer. No sé. Pero hoy transito con la moral baja.

El caso es que hoy quería hablarles de un cretino que intenta ganar votos a cambio de eliminar libertades. Hablarles de un partido que cambia de opinión porque perdió un debate, aunque ello implique poner en peligro una apuesta por la paz. Hablarles del éxodo que no cesa y evidencia la herida de todo un continente. Y la cicatriz de la humanidad. Y la vergüenza. Hablarles del último brote de una estupidez colectiva. La antesala de una catástrofe...

Pero me he dado cuenta que el viernes empieza el Mundial. O sea, que casi lo dejo para más adelante.

Por cierto. Reyes y Joaquín de carrileros. Y en la medular, Iniesta y Xavi. Fijo.

Comentaris

Euphorbia ha dit…
Doncs sí, el divendres comença el mundial i tot quedarà en segon terme, l'abjecció d'alguns polítics que només miren els seus interessos electorals i poc els importa l'esperança per la pau, els rius de gent ofegada a l'Atlàntic que buscava una vida millor, etc, etc, etc, etc...
Ara ja estarem prou distrets amb el mundial uns quants dies...
Pedro ha dit…
No crec que siguin gaires dies, els xavalets sortiran a córrer i si passen la lligueta ja serà molt, potser es trobaran la ptentíssima Korea, per no parlar de l'aterradora Ukraïna.
Quan les mateixes ràdios que diuen que l'estatut és hitlerià plorin la derrota de "nuestra selección" jo riuré molt.
Vaja Donaire, que us queden dos telediarios.
Donaire ha dit…
No. No t'equivoquis Pedro. A mi aquesta història en aquests moments em sembla més que secundària. Era el que intentava explicar amb aquest post: És trist que vint-i-dos senyors en calça curta deixin el món en segon pla.

Per cert. Corea no juga.
Jaume P ha dit…
Jo no tinc la sexta, a casa no arriba bé, aixó també suposo que ho arrecla el nou Estatut. Al article 206.3 oi?
Donaire ha dit…
El nou estatut no només arreclarà la cobertura de la sexta, sinó que permetrà veure un canal continu de CSI, els millors moments de Los Simpsons, House, Plats Bruts, Buenafuente i Polònia. El temps sempre serà presentat per la Mònica López. I la presentadora del Diario de Patricia i els actors del Ventdelplà i en Peris seran deportats a un gulag d'Afganistan.
ZAGASO ha dit…
Em preocupa el doloret del costat.
T'han clavat alguna daga traidora?

Però tens raó. Ha de desmoralitzar molt que tirin més "dos tetas que dos carretas". Vosaltres pensant pel País, i el País pensant en les pilotetes!!!

Salut!!! i cuida't.
Jaume P ha dit…
Tot aixó ZP ha promès que ho fará?
A mi m'interessa els amants de la Jurado que aviat sortiran al "salsa rosa" despotricant. I la herencia!.
Esperar que s'ataqui el bon nom d'algu de cos present!. Segur que es la meva vena separatista, ja saps.
(per cert jo, encara, prefereixo practicar el futbol que veure'ls correr a ells, encara que sigui el barça)
Anònim ha dit…
¿y quién robará balones?. Ay, Don, dedícate a la política. I al Iniesta, déjalo en el banquillo
Pedro ha dit…
Korea del Nord no juga?
ZAGASO ha dit…
Querido anónimo, no conoces a mi amigo DON!!!!

Empieza a ser un crack técnico jatrickero!!! y GANA.

O sea que, Joaquin y Reyes de carrileros y Xavi e Iniesta a la medular!!!

Cualquiera le tose....

jejejejjee
Fer ha dit…
Es increible como el futbol es capaz de adormecer las conciencias de tanta gente. Es triste pero es verdad. Todo para, todo cesa ante el nuevo circo romano que las grandes multinacionales del deporte han creado. Pero Don, no nos engañemos, si no hubiese sido el mundial habría sido otra cosa, otra tragedia, otra guerra que lenta y paulatinamente va solapando una tras otra las desgracias que pasan día a día. Vamos tarde siempre.

Yo que quieres que te diga. Prefiero a Vicente y Joaquin de carrileros. Reyes de media punta con Villa arriba y en la media a Xavi y Albelda. A Iniesta dejalo para romper partidos que esta un poco verde. Como nuestra sociedad.

Entrades populars