¿Quién maneja mi barca, quién?

Saben que és més addictiu que petar les bombolletes de plàstic?. Més addictiu que un making off de Muchachada Nuí?. Més addictiu fins i tot què una bossa de pistatxos afganesos?. La pàgina de selecció del grup que representarà Espanya en el Festival d'Eurovision. Jo no sé què pensaran els recercadors de 2308 quan revisin aquesta pàgina i intentin fer un estudi sociològic del país a partir dels personatges. Però m'encantaria llegir-ne els resultats.

Ja saben que tinc una debilitat especial pel Festival d'Eurovision, la major concentració planetària de caspa per centímetre catòdic. Després d'un període de crisi, el Festival podia optar per dos camins sensats: o bé assumir la fi del cicle i autodestruir-se com els missatges d'en James Bond o bé multiplicar per deu el kistch i convertir la concentració musical en un akelarre friki i desmelenat. I afortunadament optaren per la segona opció, amb la història victòria de Lordi. Aíxí hem arribat on hem arribat, amb la pàgina d'Eurovision. Visitar les 532 cançons que aspiren a representar Espanya és com un tour de vuit dies per la caspa nacional. Si avui som dimarts, això és un rap. No sé ni per on començar: les lletres, la música, les pàgines de MySpace...

Després d'un nit d'insomni, he seleccionat els meus candidats. Els asseguro que no ha estat fàcil. Deixin ben alts els seus altaveus:

Comentaris

Anònim ha dit…
Yo también tengo debilidad por Eurovisión... qué le voy a hacer y llevo cinco minutos a carcajadas!!!!!
Genial!!
Anònim ha dit…
Pues que quieren que les diga, servidor es más de la OTI, esas camisas con chorreras, ese tacón cubano....
Anònim ha dit…
La selecció es mereix una nit d'insomni sense cap dubte. És el més caspós que he sentit en ma vida.

Ole, fa passar una estona estupenda. Només una observació, té especial debilitat per la música electrònica o ha estat casualitat?

una abraçada
nv1962 ha dit…
100% Eurotrash and proud of it! :-D

Lo estoy pasando pipa con los 10 seleccionados en estos momentos.

¡Gracias señor!

Entrades populars