Tres anys de bat a bat


Ara fa exactament tres anys, s'obrien les portes de bat a bat d'aquesta bitàcola. Tres anys no són molts, però ja no recordo com era la vida sense un blog. I rellegint a l'atzar els posts cada vegada més llunyans, ja no em reconec en les meves paraules. Potser pensen que els blogs són els cronistes de l'immediat. S'equivoquen: en realitat, els blogs són els dipòsits de la memòria. I un dia llunyà, el 2175 posem per cas, un historiador especialista en el canvi del mil·leni recollirà pacientment les paraules acumulades en aquest contenidor immens de narracions. 

I vist en la distància del temps, l'historiador descobrirà que cada individu té l'absoluta convicció de viure un moment històric, crucial en la història de la humanitat. Un present immòbil, congelat. I ningú no hi pensa. Però les paraules que desa en el contenidor de paraules dels blogs les estarà llegint el seu net amb una barreja entre malenconia i curiositat. Potser ja ho està fent. 

Comentaris

Anònim ha dit…
Felicidades, Don.

Ya no le vuelvo a felicitar hasta las bodas de plata, hala.
Muchas felicidades ;-)
Anònim ha dit…
Ya, ya, ya, que si muchas felicidades y esas cosas, pero aquí nos olvidamos de lo más importante ... ¿Cuando lo celebramos? ¿Nos vemos en Cáceres?
Anònim ha dit…
Felicidades por tu "cumpleaños" es una gran noticia tres años de blog,
Eres unos meses más joven que yo :-)
SamRam ha dit…
Moltes Felicitat!!!
Ja et vaig felicitar pel twitter el dia que vas fer 3 anys, pero ho torno a fer aquí.

Que continuis així molt mes temps.
Anònim ha dit…
No son pocos años, que con el mismo tiempo sé de uno que se arroga el título de "autoridad" de la "blogocosa".
Anònim ha dit…
Per molts anys! La lectura del "De bat a bat" sempre és estimulant. Felicitats.
ZAGASO ha dit…
3 anys són molts, però passen massa ràpid. En política potser fan posar vermell a més d'un, sobretot quan es rellegeixen alguns escrits del passat. I no cal parlar de la crisi i del "apoyaré..."

Moltes felicitats. Ens veiem aviat...
Anònim ha dit…
Es placer leerle, precisamente porque casi nunca coincidimos. Ánimo y a por los siguientes tres años (y con algún post más en castellano, lo digo por los que apenas sí chapurreamos el catalán)
;-)
pau ha dit…
Felicitats Don!
Anònim ha dit…
Excelente trabajo, compañero. Siga así otros 30...
el llibreter ha dit…
Enhorabona i, sobretot, gràcies per mantenir aquest blog. Endavant!

Salutacions cordials.
Anònim ha dit…
Moltes felicitats Don!
Ja ho saps, d'aquí a pocs anys potser podrem veure "l'arxiu virtual Donaire per l'estudi del dia a dia d'un hiperactiu en constant efervescència intelectual" (o alguna cosa així?) que donarà exemple, a tots els que viuran amb els blogs com un aspecte més de la seva vida normal, de com va començar tot, i d'un dels seus màxims impulsors a les nostres terres.
Segueix obrint camí, que tots et seguim!

Entrades populars