25 de setembre 2007

10 raons per anar a l'efindex

Bloggers aficionats, professionals, curiosos, amateurs, emprenedors, tastaolletes, incisius, aplicats, desinhibits, provocadors, integradors, participatius, innovadors, indolents, creatius, simpàtics, àcids, bàsics, informals, perfeccionistes. Bloggers tots. Anotin a les seves agendes les dates del 2, 3 i 4 de novembre. La segona edició efindex, el cap de setmana de la blogosfera, els espera a Càceres.

Hi ha moltes raons per inscriure's. Aquestes són les meves:
  1. Per a comprovar que això de l'educació 2.0 i els edublogs obre les portes a una nova forma d'ensenyar i sobretot d'aprendre.
  2. Per a millorar els coneixements sobre blogs en els diversos tallers previstos.
  3. Per a veure en directe Loretahur, l'autora d'un blog tan útil com el genbeta.
  4. Per a posar en pràctica aquelles coses que explica Guadian en el seu blog sobre administració e i administració k i que, no ens enganyem, no acabem d'entendre del tot perquè encara estem amb els manguitos.
  5. Per a aprendre moltes coses sobre l'open business, muntar la teva pròpia e-empresa i regalar-li una sonora botifarra al teu insoportable cap de servei, que segur que es diu Povedilla o alguna cosa així.
  6. Per a gaudir de la intuïció del gran (immens) Aravosis, el creador de l'Americablog
  7. Per a participar en els tallers de podcasts i descobrir el Butanito que tots portem a dins.
  8. Per a gaudir de la presència de destacats bloggers als que potser només coneixen virtualment, com César Calderón, don Royo, Daniel Vásquez, Carlos, Chiqui o JLP (entre molts altres) que a més de plomes insignes són bona gent.
  9. Per a connectar-se en un espai extraordinari.
  10. Per a gaudir dels reputats pernils extremenys i les tortes del Casar.

3 comentaris:

San Tiago ha dit...

11. Per a fer nous amics i seguir conreant l'amistat dels quals ja es té.

don-aire ha dit...

San, ese catalán desde Extremadura suena de maravilla, casi como un Pompeu Fabra.

Anònim ha dit...

Ya he visto el programa. Todo lleno de moscas (diputaciones y tal) y supongo que detrás de todo el PSOE. Se acercan elecciones y hay que montar sesiones de formación del espíritu nacional. Yo no iré porque seguro que me vendría un dolor de vientre.