No es talli, don Mariano

En el catàleg de propostes del PP per a millorar el país he anotat fins a la data que plantarà 500 milions d'arbres, que obligarà els immigrants a seguir els nostres costums amb un escuradents i una copa de Magno, que crearan escoles en castellà i escoles en català, que derogarà la llei de matrimonis entre homosexuals, que anul·larà la custòdia compartida, que recuperarà el trasvassament de l'Ebre i llegeixo avui que baixarà l'edat penal...

No sé si els estrategues del Partido Popular han calculat que encara queden 25 dies de pre-campanya i campanya. I ocupar 25 dies amb una ocurrència política és una tasca molt complicada, fins i tot per a un equip electoral integrat per Acebes o Zaplana. De bat a bat, en l'ànim de creuar ponts entre dreta i esquerra i afavorir la relació amb els populars espanyols, vol contribuir a la campanya del PP amb una sèrie de propostes electorals que poden utilitzar sense cap remordiment, ja que estan subjectes a una llicència de creative commons. Don Mariano, els propers dies (si se li esgoten les idees) aquí té algunes idees que li poden ser profitoses:

Crear 500 milions de llocs de treball, 12 de per cada espanyol, per tal que pugui triar aquella activitat que li satisfagui més.

Considerar matrimoni només aquelles celebracions en què la núvia vesteix de Balenciaga i almenys dos terceres parts de les dones porten pamela i/o mantilla.

Trobar les armes de destrucció massives que hi ha a Irak i garantir la captura de Sadam Husseim.

Permetre que un estudiant català pugui substituir en un examen la pregunta sobre Ausiàs Marc per una pregunta sobre Jorge Manrique.

Abolir l'assignatura d'Educació per la Ciutadania i substituir-la per Canvi climàtic, Català, Multiculturalitat... er, abolir-la, vaja.

Eximir de pagament d'IRPF a aquelles rentes superiors a un milió d'euros anuals, ja que contribueixen a millorar la imatge exterior espanyola doncs apareixen en el top ten de Forbes.
  • Derogar els articles de l'Estatut de Catalunya que hagin estat redactats en català.

    Il·legalitzar tots els partits que portin en les seves sigles la B de basc o la E d'Euskadi.
  • Prohibir l'adopció de nens per part de les parelles homosexuals o de les parelles heterosexuals en les que l'home posi rentadores i/o les dones arreclin la caldera de l'aigua.

    Suprimir l'ús de l'epidural per tal que les mares gaudeixin de la sensació de part.

    Esborrar-nos de l'Aliança de les Civilitzacions, del Protocol de Kyoto i de la Convenció de les Nacions Unides pels Objectius del Mil·leni i crear el grup "A què no tens c... de dir-m'ho en el carrer?".

    Forçar la reemissió de El Tomate i Mira quién baila.

    Susbtituir el concepte de sòl no urbanitzable pel de sòl només faltaria urbanitzable.

    Prohibir qualsevol contacte amb ETA i amb els integrants de l'Orquesta Mondragon.

    Fomentar la jubilació anticipada dels artistes i titireteros

  • .

    Comentaris

    El veí de dalt ha dit…
    Parlar del Mariano i els peperos, em cansa; perquè negar-ho. Per cert, avui he vist un butlletí municipal, el del Papiol, que és diu exactament com el teu bloc. Ho sabies?
    y_tu_que ha dit…
    Jajjajaja. Bonissim.
    y_tu_que ha dit…
    Jajjajaja. Bonissim.
    y_tu_que ha dit…
    L'autor ha eliminat aquest comentari.
    Anònim ha dit…
    ¿No habrá Ud. copiado el "creative commons" de Ciutdadans?. No vaya a ser que le cojan "confesado" como a sus correligionarios de Canarias.

    Está bien la publicidad que Ud. hace del PP: Ya sabe...Es mejor que se hable mal,...a que no se hable...(No es una ley de Murphy)
    N ha dit…
    Al pas que anem, el punt número 8, relatiu a il·legalitzar partits bascos, també el podria signar el PSOE.
    Jesús Badenes ha dit…
    El PP està fent una campanya de la emotivitat, de les emocions. Sense voler-lo comparar, utilitzen els antics recursos de la política americana. Ja no compta la gestió o el programa, compta la fe (o la mala fe), l'esperança (o la desespperança), l'amor als familiars (o l'odi als que no són els teus). És un despertar dels insitints primaris. I el més greu és que si el PSOE fa com a València, on responien negant dades, no se'n sortirà. No es pot respondre a les emocions amb dades. Només es pot rebatre amb més emocions. De moment, han jugat bé les seves cartes com el cas del vídeo del pessimista. Mira em sortirà un post i tot...
    Anònim ha dit…
    Hablando de vídeos...el de la cuatro es muy bueno. Parece un anuncio para lavar la ropa con elementos tensioactivos. Y eso que los anuncios de detergentes ya los había usado González en otros tiempos.


    Luchar por la paz, es como follar por la virginidad...
    Donaire ha dit…
    el veí de dalt

    de bat a bat és una expressió comuna i és normal que hi hagi més d'un. Ara bé, ja és mala sort que sigui del PP, amb tots els respectes...

    y tu que

    ;-)

    certificado

    Nunca me he creído ese dicho. Mejor que no hable de uno a que le metan el dedo en el ojo.

    Narcís

    De moment, en Patxi López està imputat per parlar amb terroristes.

    Badenes

    Mmm. Jo crec que per molt que pensem en un elefant i que els sentiments hi juguin, la racionalitat també és central en els éssers humans. Em costa creure que tots siguem uns gossos de Pavlov darrera de les campanetes dels sentiments...
    Espero el post amb delit.
    Donaire ha dit…
    Certificado

    Fíjese usted que por más que oigo el comentario de ZP "nos conviene mantener la tensión" no veo crispación por ningún lado. Dice "Las encuestas nos son favorables, pero nos conviene mantener la tensión". Esto es, nos va bien que haya tensión, que no haya relajamiento, que no se dé por ganado, que parezca que la cosa está mano a mano... La tensión, vaya.

    Y esta gente de la derecha está tan acostumbrada a crispar y poner petardos en todas sus intervenciones que oyen tensión y entienden crispación.

    Y lo que es más cómico es que el partido de "Han ganado por las bombas", de "Le pesan los muertos", de las falcas de radio de Arenas en Andalucía contra el Estatut, del boicot al cava, del castellano, de Lamela y el doctor Montes, de los obispos, de la Educación a la ciudadanía, de las 50.000 manifestaciones... diga ahora que el PSOE es el partido de la crispación.

    Manda huevos
    Anònim ha dit…
    Mando.

    Mire, lo malo de escribir un coment a las 8.28 es que luego, más tarde, va Gabilondo y pone entero el video (por si mañana le sacaban otro trozo los cabroncetes del Mundo, más que nada). Osea, que le dejan con el plumero al aire, Donaire.

    Pero hombre si todos sabemos lo que ha dicho ZP, y por qué lo ha dicho. No nos cuente milongillas, que queda ridículo.

    Desde que es re-diputado, no da una, oiga.

    Besos, que todavía es San Valentín.
    Anònim ha dit…
    -Fer passar el AVE per sobre de la Sagrada Familia.
    -Deixar de fer control d'alcoholemia, per tal que el seu amic Ansar pugui beure i conduir.
    Anònim ha dit…
    No se haga la víctima ahora Sr. DonAire que eso se está viendo en el guión cara a las elecciones. Cuidado con el "plumero"...no se le vaya a ver.
    El AVE ¿también es culpa de la crispación?.
    Del doctor Montes mejor ni hablemos, ¿no cree?. Menudo "pájaro".
    Al castellano, ¿qué le pasa?. ¿Quiere irse Ud. a Madrid de parlamentario?. Ya sabe que allí mi querida Espe tiene escuelas bilingües en la que poder escolarizar a sus descendientes. No vea, y eso que allí el catalán no es lengua oficial...
    Y que los "progres" vean con mal ojo las manifestaciones...Es para reírse.
    Creo que se ha puesto un poco nerviosillo con tanta tensión. Hay que hacérsela mirar más. No es buena para la salud.
    :)

    Entrades populars