Promeses que no quadren

Quan es multipliquen les promeses, es multipliquen les probabilitats de què les promeses no encaixin. I es pot arribar al ridícul. Per exemple, si assumim aquestes tres promeses del candidat del PP, arribem a la conclusió que en realitat està proposant destruir un milió de treballs masculins [via Campos]. Em segueixen?.

Rajoy promet crear 2,2 milions de llocs treball
Rajoy promet incrementar la taxa d'activitat femenina del 49% al 68%
Rajoy promet baixar la taxa d'atur fins el 6,5%

Per a què la taxa d'activitat femenina passi del 49% al 68%, s'han d'incorporar al mercat laboral 3,5 milions de dones.
Amb una taxa d'atur del 6,5% almenys 3,2 milions de dones de les 3,5 que passen a ser actives haurien de trobar feina.
Si només es creen 2,2 milions de llocs de treball, llavors l'altre milió que ens falta per arribar a 3,2 ha d'estar originat per la pèrdua de llocs de treball masculins.
En conseqüència, per complir les promeses Rajoy hauria d'enviar un milió d'homes a les llistes de l'INEM.

Potser és veritat el que diu aquest vídeo i s'ha desbocat el pessimisme del PP.

Comentaris

Anònim ha dit…
Ha ha ha. Quina enganxada. Quins assessors... I en Pizarro proposa privatitzar les pensions. Però qui és l'assessor d'aquesta gent??
Unknown ha dit…
Quan s'apropen les eleccions, tots els partits fan promeses. La diferència entre unes i altres és que unes són possibles i les altres impossibles. El PP, com que ja no sap què més inventar-se, fa la campanya basant-se en la desmesura i en què tots som ignorants. Per això s'atreveixen a donar dades com aquestes.
Unknown ha dit…
Quan s'apropen les eleccions, tots els partits fan promeses. La diferència entre unes i altres és que unes són possibles i les altres impossibles. El PP, com que ja no sap què més inventar-se, fa la campanya basant-se en la desmesura i en què tots som ignorants. Per això s'atreveixen a donar dades com aquestes.
ZAGASO ha dit…
y dos huevos duros!!!!
Anònim ha dit…
tranquil amic meu, si es sembla una mica a ZP no cumplicarà cap de les promeses.
Anònim ha dit…
En primer lloc, i no cal dir-ho, almenys al nostre territori el PP no és cap referència pel que les seves promeses no tenen un pes especific.
D'altre banda, crec que els polítics en general encara veuen a la ciutadania com una colla d'ignorants que som incapaços d'analitzar i valorar les seves propostes, ..., greu error. Tot plegat al final passa factura a les urnes. Anem a votar !!!
Donaire ha dit…
sociata

Una badada realment impròpia d'un líder

Núria

El més curiós és que en Rajoy està dient que cal parlar d'economia i "dels problemes que interessen a la gent", quan ha estat quatre anys parlant d'ETA i de l'Estatut.

Ignasi

Y mucha cara dura!!

huecu

Com ara la retirada de les tropes d'Irak?. O la llei de matrimonis homosexuals?. O la Llei de la dependència?. O l'aliança de les civilitzacions?. O el "divorci express"?. O el retorn dels papers de la dignitat?...
ZP pot agradar més o menys. Però si repassem el programa de 2004, no podem negar que compleix els programes

Alfred Suárez

Totes les enquestes indiquen que el PP puja (i força) a Catalunya. Si el PP té alguna opció de guanyar a Espanya és perquè pujaran molt a Catalunya. El seu discurs cala entre els seus.
Porten quatre anys de mentides, d'atacs i de catalanofòbia explícita. I resulta que guanyaran vots aquí.
ZAGASO ha dit…
Jo no sóc del psc. Sóc nacionalista i no m'identifico ni amb CiU ni amb ERC. Per tant sóc una rara avis sense referents.
El psc m'ha trait amb l'estatut i amb la seva submissió a Zapatero, el gran Pinotxo.
Però pensar que la dreta ultrafeixista del pp pot arribar a guanyar, em provoca una úlcera important.
Per tant, reso perquè la mediocritat que avui ens governa continui. Què hi farem. És trist, però ES LO QUE HAY!!!
Pedro ha dit…
Jo nego que Zp compleixi les seves promeses. La retirada de tropes no la va complir, doncs va dir que només la faria si l'Onu no feia una resolució, i la va fer. De l'estatut, jeje, bé, millor deixem-ho. Els papers de la dignitat, per molta mania que ja vaig veure que li tens al conseller Tresserras, no han estat retornats, només una part i perquè no hi havia eleccions. L'aliança de civilitzacions com es compleix o es deixa de complir? El que està clar és el fracàs rotund de la política Moratinos.

Ara, amb això dels matrimonis gays t'he de donar la raó. I amb la llei de dependències ja m'ho vas dir però fins hi tot els que la defensen (entre ells el pp) admeten que envaeix competències. La de serveis socials tinc entès que encara va bé.

El pp puja a Catalunya? És possible. Ara, l'excepció va ser fa 4 anys amb l'11-M, l'any 99 Piqué va quedar molt a prop de Trias i Serra. És natural que un cop passada la tempesta recuperin posicions.
Pedro ha dit…
Ah, i potser les promeses de Rajoy són un desastre...però els 400 euros i el txec bebé tenen molt de suc també...
Anònim ha dit…
¡Qué gustito que da ver la autocomplacencia de los seguidores de algunos poliblogs!

Y las estadísticas... cada cual las lleva al terreno que quiere. Me gusta la frase de Marc Vidal referente a las estadísticas. No tiene pérdida.

Entrades populars