14 de juliol 2008

Congrés PSC 2.0


Després d'un Congrés del PSOE amenitzat des de l'Agrupació del Futur i un Congrés de CDC narrat just in time des de twitter, ara arriba el torn de l'11è Congrés del PSC. Farem un tour turístic pel web del Congrés. Em segueixen?. Tenen a punt les seves càmeres?.

Comencem per l'espai central. Un disseny molt net, molt transparent, molt modern. No trobareu una salutació del president o del secretari general. No trobareu himnes ni banderes. És un espai al servei de l'usuari.

El primer àmbit és el Congrés, amb les dades bàsiques de l'event i un entorn de georeferenciació. Quin espai 2.0 en pot prescindir?. El segon entorn són els documents. Quin temps aquells en els que les ponències i les esmenes eren gairebé un secret d'Estat, tancat als ulls de la competència. Ara es poden consultar, descarregar i votar. Podeu accedir també als entorns clàssics amb notícies, videos i els canals d'RSS. Però l'entorn més interessant és l'espai 2.0 amb un accés al twitter del Congrés, al facebook i els blogs. Ja està en funcionament el blog del Congrés des de fa uns dies. Des d'aquest espai, poden sol·licitar la seva participació en el Congrés.

1 comentari:

xarxa convergent ha dit...

El que tu vulguis, però la noieta aquesta del marge esquerra presentant la pàgina és de jutjat de guàrdia, de vergonya aliena