Cercabloc.cat

El millor termòmetre per mesurar la salut dels blogs catalans és, sense cap mena de dubte, el cercabloc. Aquest entorn, gestionat per l'hiperactiu Eduard Díaz, es un magnífic espai de consulta, cerca i actualització dels blogs catalans. Els blogs estan organitzats per comarques, per províncies i per temàtiques, el que facilita la consulta i actualització.

Cada blog disposa d'una fitxa en la que podem accedir a la seva informació general, les dades de l'autor i els enllaços amb altres eines 2.0 com twitter, facebook, picassa, technorati o flickr. Tot això en un espai amb un magnífic disseny.

Podeu també consultar el rànking de blogs per categories o per àrees geogràfiques. Aquest és el rànquing general:

1. Marc Vidal
2. K-Government
3. Bitassa a Lloure
4. De bat a bat
5. Blog sense fulls
6. El blog de Lourdes Muñoz
7. Bloc d'Apple en català
8. Tens un racó dalt del món
9. Observatori de ciberpolítica
10. Entrellum

Encara no t'hi has inscrit?.

Comentaris

Anònim ha dit…
Nosaltres encara no ens haviem inscrit fins avui. Per si us interessa el tema de la informàtica i les noves tecnologies, aquesta és la nostra adreça:

http://www.noticiesTecnologia.com

Us hi esperem.
valencia-book ha dit…
Hola!
Os escribo para informaros de que ha nacido una nueva red social 100% valenciana
http://valencia-book.com
En esta página podremos encontrar toda la información de nuestra ciudad, conocer gente, interactuar con ella de forma rápida y sencilla(mediante un chat). Podemos comprar y vender cosas, encontrar trabajo, crear eventos, informar de fiestas, denunciar... los foros y la agenda están esperando vuestras aportaciones. Sube fotos, videos, música... ¿Te gusta escribir? Hazte un blog y compártelo con la comunidad...
Ser miembro es muy fácil sólo tienes que entrar y registrarte
http://valencia-book.com

Entrades populars