Causa comuna



Imagina't per un moment que podem parlar, a veu baixa, sense apriorismes ni crits, sense posicions de partida ni enrocs, sense correctors d'estil ni inspectors semàntics, sense banderes ni samarretes de colors, sense manuals de supervivència ni deu manaments, sense kilòmetres zero ni coordenades d'arribada. Sense GPS.

Imagina't que podem trobar-nos en una causa comuna i compartir les idees i les pors, els èxits i els fracassos, els twitters i els posts, les línies vermelles i les fronteres desdibuixades, les paraules prohibides i els mots gastats, les esmenes a les totalitat i els canvis de sentit, les metàfores i els oxímoron, els tabuladors i les majúscules bloquejades. El tot i el no-res.

Imagina't que assisteixes a actes, que converses pel twitter, que comparteixes documents de treball, que participes en debats oberts, que esmenes les conclusions, que aportes bones pràctiques, que signes el manifest, que segueixes el fil dels actes pel facebook. Que construeixes. Canvies. Millores. Participes. Recrees. Per una causa comuna. Per una bona causa.

Comentaris

Interessant, seguiré la iniciativa i en faré difusió.
EnriqueV ha dit…
La pena es que crec que quedarà en aixó , imaginació. No crec que el esperit de fer aixó realitat hagi encara empapat a cap partit. Pot ser es realitzi, amb mes o menys espectacular posada en escena, pero res que no sigui una continuitat del que ja tenim.
interesante en verdad... saludos a los que hacen el blog

Entrades populars