icities

Un dels àmbits on la societat 2.0 ha fet fortuna és a l'administració. Ja saben que les xarxes socials permeten transformar la forma de relacionar administradors i administrats, i situar el "Vuelva usted mañana" en els museus amb les màquines d'escriure i els àbacs. Si volen posar-se al dia de l'administració electrònica, del govern obert o de la participació digital, els recomano que s'inscriguin a les jornades icities de Candelaria, un altre artefacte brillant de la factoria de Netoraton. Un espai de debat obert a alcaldes, tècnics de l'administració, experts i iniciats en e-govern, lectors del blog d'en Carlos Guadián, regidors de participació, representants locals, admiradors de l'Alorza, gestors de la sanitat, gerents turístics i curiosos en general.

Hi participarà en Javier Llinares, Pedro Anton (que dissenya el nou spain.info), l'Antoni Roig (l'alma mater de l'IBIT), l'hiperactiu Edu Williams (l'autor del clúster turisme canari), el talent de Juan Freire, la determinació de l'Ernest Benach (que presentarà el Parlament 2.0), en Nacho Campos (l'autoritat nacional en aplicacions mòbils), la periodista Rosa Jiménez, en Manuel Almeida (l'autor de Mangas Verdes), l'admirat Alberto Ruiz i naturalment don Ricardo Royo, que mereix ell sol la inscripció a les jornades.

Comentaris

Albert Medrán ha dit…
A veure si m'ho puc manegar per passar-m'hi!
Alorza ha dit…
He hablado con mi única admiradora y ha dicho que este año no le viene bien venir. ¡Cachis!
Nacho Campos ha dit…
De autoridad nacional en aplicaciones móviles nada de nada. Gordito, calvo y simpatico. Pero muchas gracias, de verdad. Todo esto se lo enseñaré a mis hijos algún día.
Edu William ha dit…
alli nos veremos! sera todo un lujo compartir mesa!

Entrades populars