05 de juliol 2009

El Festival de la Porta FerradaEl Festival Internacional de la Porta Ferrada de Sant Feliu de Guíxols és una porta oberta al talent, a la creativitat, a la festa. A poc a poc, el festival dirigit pel talent de l'Albert Mallol s'ha consolidat com una de les referències artístiques més importants de l'estiu, amb el permís dels magnífics festivals del Cap Roig o de Peralada.

S'imaginen un concert a dos veus entre en Lou Reed i la Laurie Anderson?. O un concert íntim de una de les millors veus del Brasil, l'Eliane Elias?. O una festa musical que faci coincidir en un mateix escenari la Noa, la Franca Massu, en Joan Manel Serrat o la Savina Yannatou?. O un diàleg amb en Paolo Conte?. O el talent infinit del Circ de Pequín, una de les ànimes del Cirque du Soleil?. I, potser per sobre de tot, la veu que surt dels enfonyalls de l'existència, Dee Dee Bridgwater, en el seu tribut a la figura de Billy Holiday?.

Si volen estar al dia de les novetats d'aquesta edició magnífica, poden entrar a la pàgina web del Festival o seguir les incidències al facebook del Festival. 100% Mediterrani.