Somriures pirates




CiU inicia la seva campanya amb un somriure que em recorda molt a la Catalunya optimista del PSC. Arriba la campanya i s'enterra el pessimisme i l'apocalipsi, que són substituïts per somriures menys o més forçats. Ara toca Profident. Per això, CiU empra el recurs les emoticones: la i és el nas i cada partit de la federació és un ull. El problema és que si formes una emoticona amb un òval i una U representes un pirata. Si vols emprar un codi de llenguatge nou, més cool, és més prudent emprar el diccionari, per a evitar patinades com aquesta. A més, el Partit Pirata ja existeix.

Posats a jugar amb les emoticones i les inicials del partit, podrien haver optat per un clàssic, com el nas, les ulleres i el bigoti, quelcom semblant a això.




Comentaris

Salvador Grifell ha dit…
El PSC que està a l'ajuntament de Barcelona, al govern de Catalunya i de l'Estat pessimisme, per després dir que en Montilla és la solució.

Més que la solució, en Montilla i el PSC i el PSOE són el problema. Ells són part activa i protagonista de la crisi.

Prefereixo la il·lusió, les idees i la frescura al pessimisme.
Donaire ha dit…
No em facis un mitin, Salvador. UNa emoticona amb una u i una c és un pirata. Patinada. :-(
A la nostra sectorial estem lluitant en defensa dels drets dels internautes contra els obscurs interessos crematístics de la SGAE. L'ala més dura fem nostres els principis del partit pirata :-) Potser és un giny i no una badada ;)
Donaire ha dit…
Bon reflexos, Rubèn
Nacho ha dit…
La patinada va més enllà: llegit en anglès, la c i l u juntes es pronuncien igual que "see you", que com tothom sap és una manera de dir adeú en anglés. O sigui, "see you, CiU"... jjjj
Anònim ha dit…
La patinada més gran és una altra. CiU porta molts anys dient que el país és un desastre, que no funciona res, que l'Estatut no serveix per a res, que l'acord de finançament ha estat desastrós,... Porten dos legislatures de pessimisme. Com volen ara presentar-se com els optimistes?.
Manuel ha dit…
Està clar que s'han adonat que el pessimisme no ven gaire, i ara toca optimisme. Si pots passar en poc temps de servir-te del PP per governar a ser independentista, dic jo que deu costar poc canviar (o fer veure que canvies) pessimisme por optimisme.

I parlant concretament del logo, demostra molt poca originalitat: tant l'ús de l'smiley com del blanc i negre per caracteritzar l'adversari. I tampoc són originals les banderetes, que ja fa anys que estem acostumats a que alguns reparteixin els carnets de catalans bons i dolents (encara que després vagin a pidolar a Madrid la presidència de la Generalitat sense cap vergonya).
sociata ha dit…
La cosa és interessant. Si CiU es presenta com a partidaris d'una Catalunya optimista, vol dir que Catalunya funciona ("Al loro, que no estamos tan mal"). Si Catalunya funciona, és que el Govern del President Montilla ha fet les coses ben fetes. O sigui, que si vens optimisme, estàs venent acció de govern.

Gràcies, CiU, per posar en evidència la bona gestió del Govern Montilla.
popota ha dit…
Almenys no han piratejat un gol de l'Iniesta aprofitant un minut de descans de la claca que s'endú les mans al cap contra les males persones que barregen esport i política.

Salut,
sociata ha dit…
Piratejat?. El video del PSC diu que fins a l'últim minut no es pot cantar victòria i que no diguis blat fins que és al sac i ben lligat. I posa exemples com el de l'Iniesta. Si confons una metàfora amb una apropiació és que no entens res.

El que fa CiU és dir EXPLÍCITAMENT que ells (vosaltres) sou Catalunya. LA xarxa d'activitstes de CiU es diu cativistes.
Myself ha dit…
La postura dels sociates es reflecteix en dos senzilles dites castellanes (que les entenen millor): "El que si pica, ajos come". La segona: "Ladran, luego cabalgamos".

No recordo que la "Catalunya optimista" generés cap mena de debat.

I això només és el principi!

Sabeu què passa? Que la gent està cansada de les vostres guerretes. Volen algú que els país de país, de futur, de projecte, de lideratge, de sumar, d'incorporar. No de barallar-se, marcar paquet, dividir, enfrontar, que son les idees mare del tripartit.

Esteu acabats.
Anònim ha dit…
Myself

Els mítins, de sis a vuit els dimecres.
popota ha dit…
Company sociata,

Tens raó en que aquestes coses de la comunicació política no les entenc gaire. De fet, em costa diferenciar entre el logo de la coca-cola i l'escut del Betis. Tanmateix, no trobo gens escandalós que els convergents mirin d'apropiar-se de Catalunya, de la mateiza manera que vosaltres mireu d'apropiar-vos de l'esquerra o el socialisme. És la vostra obligació, i sentir-se escandalitzat per això em sembla una mica d'agafar-se-la amb paper de fumar.
D'altra banda, ni sóc convergent, ni la campanyeta aquesta que tant us importa em provoca sensacions diferents de la vergonya aliena ni, cal dir-ho?, tinc cap ganes de tornar a veure a la dreta nacionalista a la generalitat.
El que estaria bé és, això sí, que en comptes de criticar als convergents o a Laporta, tinguessim un tripartit que es dediqués a fer la seva feina, a prendre decisions i a ser ambiciós. I el que encara estaria millor seria muntar un Die Linke aquí, perquè almenys d'aquí a uns anys poguem tenir un govern d'esquerres que s'ho cregui.
Salut,

Entrades populars