18 de maig 2010

Diàlegs en xarxa


Ciutadans que fan propostes per a millorar la ciutat. Persones que reben informacions al seu twitter sobre els equipaments del barri. Converses entre ciutadans i polítics. Programes confeccionats de forma col·laborativa. Projectes que s'enriqueixen amb la mirada dels seus usuaris futurs. Democràcia deliberativa. Política 2.0.

La nova forma de fer política tot just acaba d'iniciar-se. A poc a poc, els mítings, els somriures forçats, els eslògans i els discursos repetits són substituïts per la conversa, la intel·ligència col·laborativa, els espais de contacte i els debats. La política serà 2.0 o no serà.

El dissabte 22 de maig els socialistes ens trobem al Cibernàrium de Barcelona per a intercanviar idees, experiències i propostes. Podeu consultar aquí el programa. Hi intervindran Antoni Gutiérrez-Rubí, José Antonio Donaire, Ignasi Giménez, Carlos Guadián, Montserrat Capdevila, Lourdes Muñoz i Guillem Espriu. Però sobretot intervindran els assistents. Serà un acte obert, participatiu, creatiu i col·laboratiu. Una pluja d'idees per úna política 2.0. Una política millor. T'esperem.

1 comentari:

Miquel ha dit...

Em sembla que m'agafa massa lluny (València) però és molt interessant.
Hi haurà retransmissió en streaming?