#debattv3 #latdp




Terreny de joc en molt bones condicions. Mitja entrada, perquè la transmissió televisiva ha fet perdre espectadors en el camp.

Partit amb poca intensitat, com si el resultat ja es conegués abans de començar. Predomini de les defenses sobre els atacs; els jugadors estaven més preocupats de no equivocar-se que de forçar situacions de perill. Al final, un partit que no té cap repercussió en la classificació  

Chacon. Veterana. Malgrat les dificultats del sistema defensiu, ha estat hàbil i ha demostrat la seva experiència. Ha mostrat ofici sense sortir-se'n del guió.

Duran. Hieràtic. Ha sortit massa confiat i no s'ha aplicat amb la intensitat que precisava el partit. Ha estat lent de reflexos i ha patit per les escomeses tant per la banda dreta com per la banda esquerra.

Fernández. Lesionat. Ha intentat jugar en unes condicions físiques molt minvades, de manera que ha patit molt durant tot el partit. En Vidal-Quadras s'ha fet un fart de fer estiraments a la banda, però finalment Fernández ha acabat el partit. 

Bosch. Combatiu. Malgrat la seva inexperiència, ha demostrat caràcter i contundència. Ha buscat sempre el contacte en defensa i en atac ha pogut escapolir-se en diverses ocasions. En alguns moments, molt previsible, Bosch ha estat segurament un dels més destacats del match.

Coscubiela. Aïllat. Massa sol en una banda, ha intentat associar-se per progressar però ha pecat d'individualista. A penes ha creat ocasions de perill i s'ha limitat a complir l'expedient. 

L'àrbitre, l'Ariadna Oltra, ha permès el joc. Potser hauria d'haver ensenyat alguna targeta, però ha resolt bé les situacions conflictives. Va allargar innecessàriament el partit, perquè a penes hi hagut interrupcions.



Comentaris

Entrades populars