Com sobreviure al World Mobile Congress



Durant una setmana, Barcelona és la capital del mòbil, el centre de l'univers dels smartphones. I per un moment, al país ja no es parla de processos, de futbol, de pujols o de messis. Durant una setmana, als vermuts, als sopars d'empresa, als esmorzars en família i fins i tot a les discussions del WhatsApp es parla de mòbils. Podria passar que vostè tingui problemes per a programar la televisió i per a desactivar les invitacions al Candy Crash i senti que durant una setmana no té absolutament res a dir. No pateixi, es pot sobreviure al WMC amb només 20 frases. El 89% dels articles de diari, de les anàlisis professionals i de les converses experts es limiten a aquestes sentències. Digui-les amb seguretat i amb mirada intel·ligent i passarà per un Zuckerberg qualsevol. 


Comentaris

Buenas!! que interesante tu artículo, ha sido una información muy útil que estoy segura que usaré. Estoy deseando que subas nuevo contenido pronto. saludos <3
Agencia SEO Madrid ha dit…
Me gusta mucho tu página en general y este artículo en particular me ha encantado, siento que le dedicas mucho tiempo y que disfrutas lo que haces. mucha suerte!!!
No se si estoy de acuerdo con todo lo que has escrito pero sin ninguna duda lo haces desde el respeto y la educación. Tener puntos de vista distintos a los míos es una oportunidad para poder aprender cosas nuevas. Deseando que subas más contenido. Un saludo!!!

Hola,aunque soy del gremio estoy prejubilada.
Abrí el blog justo al empezar mi nueva etapa y me has ayudado muchísimo.
Normalmente no contesto a los comentarios que me hacen pero después de leer lo que dices me lo empezaré a plantear.

Muchas gracias por tus publicaciones , me son de gran ayuda. Un saludo

Entrades populars