Humor intel·ligent

Ni Muchachada Nuí, ni Cámera Café, ni el Hormiguero. Si volen veure humor fi, diàlegs enginyosos, un atrezzo treballat, una posada en escena pròpia de La Fura dels Baus, si volen riure i somriure alhora, en definitiva, si volen grans dosis d'humor intel·ligent facin el favor de mirar aquest excel·lent vídeo de Hazteoir. L'humor assoleix els nivells més excelsos quan comparen un homosexual amb un mico.



Com diuen els seus promotors, humor intel·ligent i diàlegs enginyosos.

Comentaris

Carlos ha dit…
Aquests pobrets d'hazteoir.org, clar, com porten tota la vida sense riure i són tan beats, doncs quan traten de fer qualsevol cosa amb un poquet d'humor, ixen coses com aquesta.

Penós. Una vegada vaig escoltar que en lloc de dir hasteoir.org, s'hauria de dir "haztelomirar.org" i, després de veure això, estic completament d'acord.
Anònim ha dit…
Hay un excelente artículo de J.M de Prada en ABC (que le pego) sobre la pérdida de humor en la derecha. Coincidirá en que mejor, es difícil describirlo.

"http://www.abc.es/historico-opinion/index.asp?ff=20071006&idn=1641072034884"

Yo, mantengo una teoría, mitad darwiniana, mitad marxista, para explicarlo. No es que la derecha haya perdido el sentido del humor, qué va! Es que vive tan bien que ya ni se esfuerza.

En realidad, no deja de ser otra forma de humor. Negro, según quién lo mire.

Entrades populars