Més talent a Las ideas

El club de Las ideas ha incorporat quatre nous blogs, que destil·len talent i bon gust. Els convido a que els integren als seus lectors d'RSS.

Reyes Montiel és diputada de l'Asamblea de Madrid i en les darreres setmanes ha estat notícia perquè twitteja des de la comissió d'investigació sobre el casos d'espionatge. Anotin per tant l'adreça del seu twitter i del facebook, perquè juga en tots els partits de la política 2.0 amb criteri i grans dosis d'honestedat.

El blog y medio de Ion Antolín és un clàssic de la comunicació i del periodisme 2.0. Ion demostra, des de fa temps, que el periodisme i la xarxa no són incompatibles, sinó complementaris. Poden seguir també la seva intensa activitat al facebook.

Andrea Fernández comparteix els seus ulls des de Xiabre. Una finestra oberta a l'escenari gallec que s'obre amb l'aterratge popular a la Xunta. Una visió progressista, vitalista, feminista i unes quantes istes més de Galícia i del món, per aquesta ordre.

Com totes les barreges, Barrera és una afortunada fusió entre el País Basc i Granada. Periodismo al pil pil és una bitàcola sobre les noves formes de comunicació, sobre les notícies 2.0 o sobre homes que mosseguen gossos cibernètics. Si busquen una mica trobaran 50 formes de cuinar bacallà.

Comentaris

Anònim ha dit…
Lamento no saber catalán para agradecerte el comentario. Pero alguien me tradujo petonets y yo te los regalo a tí .
Bicos
Ion Antolín ha dit…
Gracias por tus palabras. Espero que podamos conocernos pronto. Un abrazo.

Entrades populars