07 de març 2009

Més talent a Las ideas

El club de Las ideas ha incorporat quatre nous blogs, que destil·len talent i bon gust. Els convido a que els integren als seus lectors d'RSS.

Reyes Montiel és diputada de l'Asamblea de Madrid i en les darreres setmanes ha estat notícia perquè twitteja des de la comissió d'investigació sobre el casos d'espionatge. Anotin per tant l'adreça del seu twitter i del facebook, perquè juga en tots els partits de la política 2.0 amb criteri i grans dosis d'honestedat.

El blog y medio de Ion Antolín és un clàssic de la comunicació i del periodisme 2.0. Ion demostra, des de fa temps, que el periodisme i la xarxa no són incompatibles, sinó complementaris. Poden seguir també la seva intensa activitat al facebook.

Andrea Fernández comparteix els seus ulls des de Xiabre. Una finestra oberta a l'escenari gallec que s'obre amb l'aterratge popular a la Xunta. Una visió progressista, vitalista, feminista i unes quantes istes més de Galícia i del món, per aquesta ordre.

Com totes les barreges, Barrera és una afortunada fusió entre el País Basc i Granada. Periodismo al pil pil és una bitàcola sobre les noves formes de comunicació, sobre les notícies 2.0 o sobre homes que mosseguen gossos cibernètics. Si busquen una mica trobaran 50 formes de cuinar bacallà.

2 comentaris:

Xiabre (Andrea) ha dit...

Lamento no saber catalán para agradecerte el comentario. Pero alguien me tradujo petonets y yo te los regalo a tí .
Bicos

Ion Antolín ha dit...

Gracias por tus palabras. Espero que podamos conocernos pronto. Un abrazo.