Com serà Lloret el 2040?

Iniciem el recorregut del #teet01 amb el primer dels nostres escenaris, els espais litorals. I, com farem sempre, obrim el tema amb una pregunta: Té futur el turisme de Lloret de Mar?. Abans de formular una resposta solvent, haurem de fer un recorregut llarg, entendre com funciona el turisme litoral, analitzar el comportament dels nous mediterranis i avaluar les estratègies de les destacions turístiques madures.

El primer pas és entendre com funciona el turisme litoral, analitzar els mecanismes interns que expliquen la lògica d'aquesta maquinària d'oci. La síntesi del model tradicional la podeu seguir en aquesta presentació; només cal que seguiu la seqüència del prezi.



Complementarem les sessions amb aquestes lectures:


Esperem les vostres aportacions al twitter, amb el hashtag #teet01. Idees, crítiques, enllaços, preguntes, debats, reflexions, imatges... Té futur la Costa Brava?

Comentaris

Unknown ha dit…
Benvolgut, permetem que et digui que tal com fas la pregunta, nomes la poden respondre els propis turistes, si fas la pregunta de "te futur Lloret amb el turisme que coneixem" potser en treguis respostes, tot i que a mi personalment la resposta que mes m´interessa es quines necessitas tenen els turistes i si a Lloret hi troben satisfaccions.
Podem ampliar aquesta breu resenya cuant tu vulguis.
una abraçada

Entrades populars